София. Xiaomi Mi 11 lite е най-новият смартфон, съвместим с

...
София. Xiaomi Mi 11 lite е най-новият смартфон, съвместим с
Коментари Харесай

Xiaomi Mi 11 lite e най-новият 5G смартфон, предлаган от Vivacom

София. Xiaomi Mi 11 lite е най-новият смарт телефон, съчетаем с 5G мрежата на Vivacom. Това оповестиха от пресцентъра на компанията . Моделът съчетава висока продуктивност, отлични работни характерности, моден дизайн и впечатляваща камера. Предлага се в комплект със спортната смарт гривна Mi Band 5 на налична цена от 349,98 лева в брой или 18,98 лева на месец на погашение с проект Unlimited 150 в обновените магазини на Vivacom и.

За оптимално зрително преживяване Xiaomi Mi 11 lite разполага с 6.55-инчов AMOLED DotDisplay екран, със съответствие на страните 20:9, резолюция Full HD+ и периодичност на освежаване на картината 90Hz. Смартфонът има моден дизайн, покритие Gorilla Glass 6 на гърба и екрана и поддържа VOLTE и VOWIFI.

Производителност на Xiaomi Mi 11 lite е обезпечена от мощния осем нуклеарен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 780G, в композиция с 6 GB RAM памет и 128 GB вградена памет, за предпазване на обичаните файлове и данни и комфортно и елементарно превключване сред приложенията. Моделът е оборудван с батерия с потенциал 4250 mAh и поддържа 33W бързо зареждане.

Xiaomi Mi 11 lite предлага впечатляваща и детайлна тройна съществена камера. Тя включва 64 МР главен датчик, 8 МР ултраширокоъгълен датчик с обсег 119 градуса и 5 МР телефото обектив с до 2х оптично приближение на обектите. Устройството разполага и с 20 МР предна камера с изкуствен интелект, която прави контрастни и детайлни селфита и има голям брой вградени резултати.

Отключването на Xiaomi Mi 11 lite е комфортно и несъмнено, с помощта на скенера за пръстови отпечатъци намиращ се на страничната рамка на устройството, а също и благодарение на датчиците за лицево различаване.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР