София. Всички социологически агенции показват каква ни е преднината .Това

...
София. Всички социологически агенции показват каква ни е преднината .Това
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов: Всички социологически агенции показват каква ни е преднината

София. Всички социологически организации демонстрират каква ни е преднината.Това сподели пемиерът Бойко Борисов, който е на посещаване във плантация за биволи. Това излиза наяве от видео в профила на премиера Бойко Борисов във „ Facebook “ . Той е и лидер на листите на Коалиция ГЕРБ-СДС в 25 МИР София-град и 16 МИР Пловдив. С него е и министърът на земеделието и лидер на листата на Коалиция ГЕРБ-СДС в Сливен Десислава Танева.
„ За 4 години във отглеждането на животни: биволи, крави, овце, птици, прасета – над 11 милиарда лева Само за предходната година над 3 милиарда лева “, уточни водачът на Политическа партия ГЕРБ.

„ Добре пристигнали, господин Борисов. Много ми е прелестно. Няма да ви не помни цялостен живот. Ако не бяхте вие, биволи нямаше да има в България. Това, което вие сте дали, никой различен не го е дал. Никога няма да не помни това, което направихте. Няма да подавате оставка, другояче ще омалеят. Вие би трябвало да спечелите. Успешно ви е ръководството. Нямате неточност. Не ги слушайте какво приказват другите, това е от злоба. Десислава Танева е ужасно попадение. Този министър би трябвало да остане постоянно на поста. Работи със сърце и душа. Надяваме се да управлявате дълги години. Искам в България да имаме хубаво и културно животносъвдство “, уточни собственичката на фермата.

Тя сподели на министър-председателя дойните биволи и дребните биволчета. Борисов разяснява: „ Гледай какви са хубави. Това след изборите ще докара внуците един ден. Няма да излязат отсам. Какви са сладки “.

„ 621 са подрастващите биволи във фермата, а 424 огромните “, уточни собственичката.

„ 17 500 бивола има в България. Преди това 0 “, означи от своя страна министър председателят.

" Понеже виждат, че са слаби, виждат, че нямат стратегии, че нямат опит, че са некадърни, приказват единствено, че било значимо ГЕРБ да не е на власт, че към този момент сме остарели. В съпоставяне с президента Байдън съм пионерче ", сподели още министър-председателят, като добави: " С такава съпротива е елементарно. "
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР