София. Всички искат да са на власт, обаче не я

...
София. Всички искат да са на власт, обаче не я
Коментари Харесай

Ренета Инджова: На избори трябва да се ходи като на сутрешна физзарядка

София. Всички желаят да са на власт, обаче не я заслужават. Това сподели Ренета Инджова, длъжностен министър председател на 84-то държавно управление, във връзка проблема на страната ни предварителни избори или кабинет. В изявление за обзора на деня на Радио „ Фокус ” „ Това е България ” някогашният министър председател сподели още, че „ тъй като знаят, че в случай че отпаднат, няма в никакъв случай отново да попаднат там, по тази причина е целият този смут, на който сме и привикнали – той продължава 33 години “.

„ Той е признак не, ами последни гърчове на рецесията на политическата ни система, на партийните мераци, които изобщо нямат нищо общото нито със обществената конструкция на обществото, нито с задачите на обособени групи, нито с морала “, добави Инджова.

Според нея политическата рецесия произлиза от хора, които са обществено неопределени.
„ Такава е и обстановката в политическия ни живот, тя е формирана от такива човеци “, акцентира някогашният министър председател.

По думите й президента прави димка.

„ От една страна споделя: „ Ще вършим съвещания “, а от друга – ще дефинира към този момент ясно по кое време да бъде датата на изборите. Тя пък е също като датата на сватбата – гледа се по кое време да я създадем, дали да е зимна женитба, дали ще е лятна женитба, т.е., да ни излезе по-евтино. “

„ На всичко друго сме евтини, единствено на изборите сме скъпи “, уточни тя.

„ Значи, може да се крадат с милиарди, а избори, които са безусловно нужни, тъй като за българския народ единствено посредством вървене до урните и назад може един ден да се каже, че се е научил или вярната бюлетина да пуска, или да пуска машина, или да избере този, който но не по външния тип, а по смисъл и по обществена общественост ще дефинира за собствен представител. Докато тези неща не станат, би трябвало на избори да се върви като на утринна физзарядка “, предложи първата жена-премиер на България.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР