София. Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Христо Терзийски и кандидатите

...
София. Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Христо Терзийски и кандидатите
Коментари Харесай

Водачът на ГЕРБ – СДС Христо Терзийски: Разчитаме на вашата активност при изготвянето на образователни и иновативни проекти

София. Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Христо Терзийски и претендентите за народни представители Михаела Крумова, Люба Пашова и Мишел Виячева взеха присъединяване в онлайн полемика „ Кюстендил и младежите “. Близо 50 млади експерти от региона споделиха концепциите си за развиването на района и зададоха въпросите си към претендентите.Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ .

„ Регионът има сериозен капацитет за развиване, в това число и в границите на планово финансиране по европейските фондове, които единствено преди дни заместник-председателят на ЕНП и комисар Мария Габриел показа при обиколката си в района “, показа с младежите Терзийски и добави, че е значимо те да бъдат дейни в правенето на просветителни и новаторски планове, в създаването на юношески стартъпи и в повишение потенциала на Неправителствени организации.

„ Това би асъдействало както за икономическото развиване на района, по този начин и за повишение на заетостта измежду младежите и основаването на пълноценна обществена и културна среда “, добави Христо Терзийски.

Кандидатът за депутат Михаела Крумова добави, че, с цел да могат младежите пълноценно да се осъществят на пазара на труда, са създадени редица ограничения и стратегии, които целят превръщане на миграционните процеси. „ За младите родители е планувана стратегия за детегледачки, което да им разреши бързо да се завърнат към икономическа интензивност “, изясни Крумова.

„ Вярвам, че присъединяване на хора на нашата възраст в политическата ни система, ще усили нейната представителност и непоклатимост “, безапелационна бе фармацевтката Мишел Виячева от листата на ГЕРБ-СДС.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР