София. Виждам, че будните в БСП са повече от спящите.

...
София. Виждам, че будните в БСП са повече от спящите.
Коментари Харесай

Крум Зарков от Търново: Събираме идеите на левите хора, за да гарантираме живеца на БСП и реализацията му

София. Виждам, че будните в Българска социалистическа партия са повече от спящите. Велико Търново е една от областите, в която Българска социалистическа партия към момента участва много мощно и където има доста сериозна организация - това мнение изрази Крум Зарков пред симпатизанти на лявата концепция във Велико Търново, оповестиха от пресофиса на Крум Зарков .

Триото в Българска социалистическа партия (Крум Зарков, Петър Витанов и Станислав Владимиров) започнаха обиколките си в страната за да възстановят разговора в Българска социалистическа партия в директен диалог с нейните членове и да чуят концепциите и мненията на левите хора. Въпреки затруднени условия, след визитите им в Дупница и Видин, в петък те се отзоваха и на поканата на локалните социалисти в Търново. На срещата участва Надя Клисурска, дългогодишното острие по обществени въпроси на левицата и някогашен зам.-министър на труда и обществената политика. Сред гостите бяха още Виолета Желева – някогашен зам.-областен шеф на област Хасково и Кристина Сидорова – някогашен зам.-областен шеф на област Габрово.

„ Хората би трябвало да могат умерено да споделят своите хрумвания и да приказват един с различен другарски, вместо да се преброяват последователите на един или различен “

Затова по думите на Зарков би трябвало да се сътвори радикално друга рамка на диалог. „ Не дали да изключим някого. Дневният ред би трябвало да бъде изменен – освен това то в синхрон с това, което чакат хората от нас. С други думи, би трябвало да се върнем към нещо позабравено -лява партия, която ясно разпознава интереса на хората, които съставлява, а точно на хората на физическия и интелектуален труд “ – разяснява националният представител.

По думите му пред левицата стои въпросът освен да възвърне партията, а да подсигурява живеца на лявата концепция и реализацията й във властта в идващите десетина години - а това, по думите му, е по силите единствено на една структурирана политическа мощ.

„ И то ще се случи, единствено в случай че отпушим този диалог. Нашето предпочитание е да продължим тези срещи на всички места, след което да обобщим предложенията, другите хрумвания и да използваме всичките трибуни, с цел да ги оповестим и с тях да тръгнем напред. Знам, че това не е задоволително, само че всеки би трябвало да даде от себе си. Ние сме подготвени да дадем всичко от себе си. На първо място партийния комфорт, тъй като повярвайте ми, това не е лесна работа “, призна Зарков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР