София Вергилова-Георгиева беше избрана единодушно за председател на БСП-Свищов. На

...
София Вергилова-Георгиева беше избрана единодушно за председател на БСП-Свищов. На
Коментари Харесай

София Вергилова е новият председател на БСП-Свищов

София Вергилова-Георгиева беше определена единомислещо за ръководител на БСП-Свищов. На извършената 24-та конференция на общинската организация, откакто 10 месеца тя бе без управление, бяха определени управнически органи. Ръководител на работната група, която бе опълномощена от Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия да организира цялостен цикъл доклад и избори, бе заместник-председателят на партията Кристиан Вигенин.
Общинският съвет на Столетницата ще се състои от 15 души. Сред тях са определени дългогодишни партийни членове като Иван Попов, Николай Кузнецов, Милка Томева, Анастасия Михайлова, Татяна Кинкова и други. Председател на ОбКК ще бъде Маргарита Стоянова. На миналата конференция бяха определени и делегати на 50-ия Конгрес на Българска социалистическа партия.
С помощта на няколко неуморни дейци за БСП-Свищов и с поддръжката на членове и работната група, Градът на Алеко възстановява своята общинска конструкция на Българска социалистическа партия. В празнична, другарска и вълнуваща атмосфера, БСП-Свищов даде своята ясна поръчка, че съществува, ще продължава да съществува и да се развива, без значение от провокациите, времената и преломите.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР