София. Вече 119 години 8 декември е не просто празник

...
София. Вече 119 години 8 декември е не просто празник
Коментари Харесай

МОН: 8 декември е не просто празник на студентите, а символ на младостта и независимия дух

София. Вече 119 години 8 декември е не просто празник на студентите. Той е знак на младостта и самостоятелния дух, на смелите хрумвания и фантазии, на свободата и погледа в бъдещето. И никоя пандемия не може да промени това, без значение от компликациите, пред които изправя цялата академична общественост. Това се споделя в приветствен адрес на МОН по случай студентския празник.

Висшето обучение както в България, по този начин и в целия свят, се развива динамично. Все повече университети работят дружно, като създават взаимни образователни стратегии. В ход е и развой на европейска интеграция – българските висши учебни заведения към този момент се включват в европейските академични мрежи. Не на последно място – университетите от ден на ден си партнират с научните организации. Всичко това уголемява оптимално достъпа на студентите до познание и съвременна материална база.

Мит е, че висшето образованието в България не е качествено. Доказва го фактът, че абитуриентите на нашите университети се осъществят сполучливо на всички места по света. Затова, скъпи студенти, възползвайте се оптимално от опциите, които оферират българските висши учебни заведения. През тях минава пътят към сполучливата реализация и кариера.

Пожелавам Ви да бъдете здрави, мощни и упорити. С Вашето неизменност и упоритости са свързани през днешния ден очакванията на цялото ни общество за стопански разцвет, приемливост и дейна гражданска позиция в обществото. На Вас разчитаме за създаване на по-добро бъдеще за България.

Бъдете любопитни, взискателни, непримирими, тъй като това ще подсигурява качествено висше обучение. Учете се всеки ден, доверете се на опита и знанията на своите преподаватели, бъдете дръзки и решително вървете към реализацията на фантазиите си!

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР