София. В столичната зала Триадица“ Микс записа петата си победа

...
София. В столичната зала Триадица“ Микс записа петата си победа
Коментари Харесай

Микс надви убедително последния във временното класиране Славия със 116:77

София. В столичната зала „ Триадица “ Микс записа петата си победа през този сезон, откакто надделя безапелационно последния във краткотрайното класиране Славия със 116:77.

Баскетболистите в червени екипи започнаха доста мощно мача и след 10 минути игра се откъснаха с 31:13. Те вкараха 5 тройки единствено в тази част, а също така се възползваха и от осемте неточности на противника. Вторият интервал бе белязан с много висока ефикасност и от двата отбора и въпреки той да бе много по-равностоен, на почивката Микс още веднъж имаше стабилен задатък – 60:36. Тимът продължи да усилва преднината си и след паузата, като преди заключителната четвърт се откъсна с 89:47. Славия съумя да завоюва с малко последната част, само че на процедура мачът към този момент се доиграваше.

Седем от осемте баскетболисти на спечелилите приключиха с двуцифрен актив, като най-резултатни с по 18 точки бяха Христо Бъчков (14 битки, 10 асистенции), Любомир Недков (9 борби) и Георги Михайлов. За Славия Марио Николов означи 18 точки, с 16 е Виктор Митев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР