София. В непрекъснато променящото се ежедневие енергийната сигурност става приоритет

...
София. В непрекъснато променящото се ежедневие енергийната сигурност става приоритет
Коментари Харесай

Министър Красимир Каракачанов: В непрекъснато променящото се ежедневие енергийната сигурност става приоритет за всички в Европейския съюз

София. В непрестанно изменящото се всекидневие енергийната сигурност става приоритет за всички в Европейския съюз. Това се показва в приветствие на вицепремиера и министър на защитата Красимир Каракачанов, прочетено от представител на министерството на защитата по време на интернационалната конференция „ Енергийна сигурност на Югоизточна Европа “, на която той не можа да участва персонално, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .
„ Искам да поздравя всички за реализирането на форума. Всички ние, които сме свързани с енергийния и транспортния бранш, както и със бранш защита би трябвало да се стремим да реализираме национална сигурност и посредством отбрани на енергийната инженерна инфраструктура. Със мощна политическа воля и сходни начинания можем дружно да търсим най-хубавите решения, касаещи както националната сигурност на България, по този начин и тази на Югоизточна Европа “, се споделя още в поздравлението на министъра и се показва, че в непрестанно изменящото се всекидневие енергийната сигурност става приоритет за всички в Европейския съюз.
Цветилена СИМЕОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР