София. В момента в процес на изпълнение са строително-монтажни работи

...
София. В момента в процес на изпълнение са строително-монтажни работи
Коментари Харесай

Кметът на София Йорданка Фандъкова провери изпълнението на мерки за енергийна ефективност на жилищни сгради в район Искър

София. В момента в развой на осъществяване са строително-монтажни работи за ограничения за енергийна успеваемост на осем многофамилни жилищни здания в регион " Искър ". Това оповестиха от пресцентъра на Столична Община .
Дейностите се правят по Националната стратегия за Енергийна eфективност на многофамилни жилищни здания.
На 19 юли, кметът на София Йорданка Фандъкова дружно с кмета на региона Ивайло Цеков ревизираха работата на блок 84, който сега се санира и разговаряха с ръководителя на етажната благосъстоятелност.
В регион " Искър " са завършени строително-ремонтните действия на два жилищни блока. Към момента има общо подписани контракти за финансиране с " Българска банка за развиване " на 14 многофамилни жилищни здания. Други две здания са в процедура за избор на реализатор. Две здания имат контракти за финансиране с " Българска банка за развиването " АД подписани през 2016г.
На 19 юли във връзка навършването на 102 години от рождението на капитан Димитър Списаревски, кметът Йорданка Фандъкова сервира цветя на паметника на летеца-изтребител в кв. " Дружба ". В региона има и бул. на името на летеца.
Венци и цветя сервираха също кметът на регион " Искър " Ивайло Цеков, ръководителят на непрекъснатата комисия по околна среда Лорита Радева и жители.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР