София. В Деня на християнското семейство, на официална церемония в

...
София. В Деня на християнското семейство, на официална церемония в
Коментари Харесай

Велико Търново: Общината получи награда „Аз гарантирам щастливо детство“

София. В Деня на християнското семейство, на публична гала в Изложбена зала „ Триъгълна кула на Сердика ” - София, за първи път Държавната организация за протекция на детето връчи характерен знак „ Аз подсигурявам щастливо детство ”. Наградите са форма на самопризнание за гарантиране на правата на детето. Призът бе присъден в три категории: " Устойчиво развиване ", " Успешна смяна " и " Значима иновация ". Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново .
Община Велико Търново бе удостоена с характерен знак „ Аз подсигурявам щастливо детство “ в категория „ Устойчиво развиване “, подкатегория за общини.
Поредното самопризнание е в отговор на развитата необятна мрежа от обществени услуги за деца и младежи в старопрестолния град, която работи за развиването и просперитета на децата и повишение на тяхното богатство, както и за положителното съдействие с неправителствения бранш, просветителни институции, органи на изпълнителната и локалната власт.
Отличителният знак „ Аз подсигурявам щастливо детство ” бе връчен на Росица Димитрова - шеф на дирекция „ Социални действия и опазване на здравето “ при Община Велико Търново. Тя дефинира премията като почтено самопризнание за обединените старания на всички институции и организации, имащи отношение и ангажимент към гарантиране правата на децата и обезпечаване на условия за пълноценното им развиване.
„ Поздравления! Ние сме екип и дружно подсигуряваме и работим за щастливо детство на децата в Република България “, разяснява Росица Димитрова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР