София. Утре вечер, 24 юни, от 20.00 ч. в Story

...
София. Утре вечер, 24 юни, от 20.00 ч. в Story
Коментари Харесай

Участничката в „Гласът на България“ 2019 Моника Петрова представя първата си самостоятелна песен - Worth It!

София. Утре вечер, 24 юни, от 20.00 ч. в Story Bar&Dinner в София участничката в 6-ото издание на „ Гласът на България “ Моника Петрова от тима на Графа ще показа онлайн първата си независима ария - Worth It! На събитието ще се състои и премиерата на видеото към песента, а специфични посетители ще бъдат изпълнителите от вокален състав Grammys, част от който е Моника. Това оповестиха от Interimage .

За основаването на дебютния си сингъл, Моника се доверява на музикалния продуцент Преслава Кръстева (LVA), учител по музикално продуциране в WM College Camden в Лондон и на Петър Костов (Bate Pesho), създател на Studio Buster и звуков инженер на редица шлагери за българската музикална сцена. Режисьор, оператор и монтажист на видеоклипа е младият гений Георги Генчев.

„ Винаги съм мечтала да сътворявам лична музика и съм щастлива, че първата ми независима ария към този момент е реалност. Създадохме я с вярата и посланието за значимостта на същинските усеща и това, че когато откриеш индивида до теб точно те ти дават силата да вървиш решително и по личния си път. “, споделя Моника Петрова. „ Благодаря на целия екип, който повярва и застана до мен за реализацията на първия ми независим музикален план и видеото към него “, добавя още тя.

Премиерата на песента Worth It и видеото към нея ще се излъчва и онлайн във Фейсбук -, а Моника дава обещание доста изненади за публиката и действително в Story Bar&Dinner и онлайн.

Моника Петрова се занимава с музика и пеене от 3-годишна възраст като стартира своя път в детски хор „ Пим-Пам “. През детските си години взима присъединяване в голям брой национални и интернационалните състезания, в които е отличена с награди от най-голям сан. През 2011 година взе участие в състезанието за Национална селекция за български представител в Детската Евровизия дружно с вокалната група „ Пеещите кенгура “. Това е първият допир на Моника и групата до „ огромната сцена “ и се класират на второ място.

Натрупала опит на музикални подиуми из цялата страна, Моника се появява още веднъж пред по-широка аудитория по време на шестото издание на „ Гласът на България “ през 2019 година На кастингите „ на мрачно “ Камелия избира да „ блокира “ Михаела Филева, с цел да притегли младата певица към себе си, само че Моника взема решение да последва детската си фантазия да се допре до гения на Графа и избира да стане част от неговия тим. Заедно с Графа Моника Петрова съумява да стигне на крачка от финалните концерти.
„ Участието ми в „ Гласът на България “ е най-емоционалният интервал в живота ми, който удостовери, че музиката е моят най-вдъхновяващ сателит. “, споделя по отношение на присъединяване си в музикалния формат Моника.

Певицата не стопира да работи върху музикалното си развиване и признава, че ролята на вокалните педагози в живота ѝ постоянно е била извънредно значима. От 3 години работи с маестро Аделина Колева, от чиято школа стартират кариерите на едни от най-популярните реализатори в България.

Интересите на Моника Петрова напълно не се лимитират единствено до музиката. В момента тя е студент по „ Комуникационен мениджмънт “ в Софийски университет и се стреми към развиване и в областта на PR-a и мениджмънта на събития, защото мечтае да подкрепя значими дела и да осъществя хрумвания.
Можете да подкрепите гения и фантазиите на Моника, като се насладите на по чаша вино по време на премиерното събитие или като се включите онлайн на живото лъчение във Facebook. Моника дава обещание доста изненади, а на нас ни остава да ѝ подарим още по-голямо ентусиазъм за бъдещи музикални планове!

Линк към събитието:.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР