София. Ученето е през целия живот и Вие не бива

...
София. Ученето е през целия живот и Вие не бива
Коментари Харесай

Министър Виолета Комитова поздрави абсолвентите от Архитектурния факултет на УАСГ

София. Ученето е през целия живот и Вие не трябва да спирате да се учите. Давам Ви един съвет – да не спирате да се усъвършенствате! Защото ще практикувате тежка и виновна специалност и знанията, които сте придобили, няма да са Ви задоволителни, с цел да можете да ставате все по-добри във Вашата специалност. С тези думи министърът на районното развиване и благоустройството арх. Виолета Комитова се обърна към абитуриентите от Архитектурния факултет на Университета по архитектура, строителство и геодезия. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на районното развиване и благоустройството .

На специфична гала по връчване на дипломите на випускниците – архитекти тя поздрави младите си сътрудници и им пожела здраве, доста шанс и да сбъдват фантазиите си.

В обръщението си към приключилите студенти районният министър акцентира, че триумфът на младите архитекти зависи само и единствено от тях самите. От това какви цели си слагат, какъв брой високо подвигат персоналната си летва и какъв скок ще извършат в живота си.
„ Вие сте младият човешки капацитет, който е безпределно нужен на България, и фрагментите, които ще се влеят в строителната промишленост, с цел да съградят застроената среда, която ни заобикаля такава, каквато Вие я желаете “, сподели още в обръщението си арх. Комитова.
Тя благодари на университетския състав на УАСГ за напъните, които поставя всеки ден освен за образованието на студентите, само че и за издигане престижа и престижа на образователното заведение.

„ В университета се преподават познания, само че опитът се натрупа, когато се работи на терен. Нито един университет в света не преподава опит. Опитът е персонална Ваша отговорност – какъв брой ще работите, какъв брой ще сте дейни, какъв брой ще желаете да сте положителни, какъв брой ще желаете да се усъвършенствате “, добави Комитова. „ Добре пристигнали в света на бизнеса! “, сподели в умозаключение тя.

На събитието участваха и ректорът на УАСГ проф. доктор инж. Иван Марков, заместник-ректорите на образователното заведение проф. доктор инж. Славейко Господинов и доцент доктор арх. Гичка Кутова, деканът на Архитектурния факултет в УАСГ проф. доктор арх. Орлин Давчев, кметът на регион Лозенец доктор Константин Павлов и други.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР