София. ЦСКА постигна убедителна победа в регион Запад на ББЛ

...
София. ЦСКА постигна убедителна победа в регион Запад на ББЛ
Коментари Харесай

ЦСКА с убедителна победа в ББЛ А група

София. ЦСКА реализира безапелационна победа в район Запад на ББЛ А група. В среща, изиграна довечера в зала „ Триадица “ в София, отборът се наложи над Микс със 103:70, откакто водеше съвсем от самото начало и най-много поради сериозното си преимущество в подкошието.

Победата бе десета за „ армейците “, които имат и пет загуби. Днешният им противник към този момент е с баланс 3-13.

Символичните посетители имаха преимущество първите минути на мача, само че доста бързо „ алените “ стигнаха до цялостен поврат и след първата част водеха с 20:17. Подемът в играта на баскетболистите на Христо Ценов продължи и през втория интервал. Тимът показва доста прецизен мерник и на почивката се откъсна с 56:34.

Високата ефикасност се резервира и след паузата. Играта вървеше панер за панер, като ЦСКА не позволяваше разликата да падне под 20 точки и преди последната част бе напред с 82:57. Микс стартира заключителната четвърт със серия от 7:0, само че по-късно „ армейците “ още веднъж взеха самодейността и направиха триумфа си още по-изразителен.

Виктор Гергов бе най-резултатен за спечелилите с 21 точки. Виктор Генов се регистрира с 16 точки и 8 битки. Николай Цветков осъществя 14 точки, с 13 е Денислав Иванов, а дабъл-дабъл от 10 точки и 16 битки.

За Микс Стефан Гогев се регистрира с 14 точки. Матей Митев има 10, а мощно се включи и Христо Бъчков с 9 точки и 16 битки.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР