София. Този кабинет заслужава да бъде подкрепен, защото в момента

...
София. Този кабинет заслужава да бъде подкрепен, защото в момента
Коментари Харесай

Христо Иванов, ДБ: Този кабинет заслужава да бъде подкрепен, защото в момента това е най-добрия шанс, който България има

София. Този кабинет заслужава да бъде подсилен, тъй като сега това е най-хубавия късмет, който България има.
Това сподели Христо Иванов от " Демократична България " от парламентарната естрада по време на дебата по избора на министър-председател и постоянен кабинет, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Позволете ми да изложа причините, с които Демократична България ще поддържа по този начин оферти състав на кабинет. На първо място, този кабинет заслужава да бъде подсилен, тъй като сега това е най-хубавия късмет, който България има. Да има дейно постоянно държавно управление. Това е извънредно значимо и нещо, което нас ни ангажира ", съобщи още той.

" Ние се радваме да подкрепим мандатоносителя, доколкото виждаме в " Продължаваме промяната ", което и българските жители видяха в тях ", съобщи още Христо Иванов.

Той съобщи, че Демократична България поддръжка и препоръчаното съглашение, което е реализирано от мандатоносителя в директни договаряния с останалите политически обединения. " Виждаме в това осъществяване на няколко доста значими за нас политически цели.

Христо Иванов прикани и Иван Гешев да освободи България от себе си.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР