София. Това служебно правителство е предизборен щаб на Радев. Това

...
София. Това служебно правителство е предизборен щаб на Радев. Това
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов: Това служебно правителство е предизборен щаб на Радев

София. Това служебно държавно управление е избирателен щаб на Радев. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във видео във " Facebook " на среща с младежи от партията.

Според него в този момент сме очевидци на еднолична власт като 1944 година Бойко Борисов разкритикува служебния вътрешен министър, че е наричал хора нарушители.

" Как дава присъди без да са ги осъдили, че са нарушители? Нали това ни упрекваха. Страхът хората ще го усетят доста скоро. Ние оставихме цялостна хазна. Тук желая да извадите и да ги носите изявленията на кандидат-президента Радев, че ГЕРБ са оставили хазната празна. Само след два-три дни изявлението е на финансовия министър на неговия избирателен щаб, тъй като това служебно държавно управление е предизбонен щаб на Радев, споделя, че не е належащо да се тегли заем, тъй като има пари. Кой от двамата лъже? Има ли пари или няма? Както виждам продължиха всички наши политики - и 50-те лева за пенсионерите, надлежно ограниченията. Всичко, което сме създали, го продължиха. Сменят тези, с цел да провокират боязън и разтърсване в администрацията ", сподели още Бойко Борисов.

Той беседва с младежи от партията. " Виждам, че без значение дали управляваме или сме в съпротива, доста по-силна е сплавта сред младежите и девойките и одобрените към този момент в партията партийни водачи ", сподели Бойко Борисов.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР