София. Това, което можем да споделим, е, че мъжът има

...
София. Това, което можем да споделим, е, че мъжът има
Коментари Харесай

Ст. комисар Георги Хаджиев: Мъжът, участвал в стрелбата на Летище София, е работил в охранителна фирма

София. Това, което можем да споделим, е, че мъжът има трудов контракт и работи в охранителна компания. Това сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев пред публицисти във връзка със стрелбата на метростанция " Летище София ", съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" Разследването е в доста първичен стадий. За издигане на версии и за претекста на това закононарушение все още не можем да кажем нищо. Ние би трябвало да съберем съответни данни, върху които да стъпим, с цел да бъдат издигнати версиите. Предстоят процесуално-следствени дейности, които на по-късен стадий ще ни дадат опция да издигаме версии и да ги ревизираме една по една, надлежно - да отпадат съответните версии ", сподели още той.
По думите му мъжът и дамата са български жители. Старши комисар Хаджиев разясни, че все още няма директни очевидци, като всички очевидци са ги видели в безжизнено положение на пода на мотрисата.

Той акцентира, че не желаят да пречат на следствието и затова това е цялостният размер от информация, която могат да дадат все още.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР