*** София/Тирана. Държавният глава Румен Радев ще представлява България на Срещата на

...
***
София/Тирана.
Държавният глава Румен Радев ще представлява България на Срещата на
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 5 декември 2022 г.

***

София/Тирана.

Държавният глава Румен Радев ще съставлява България на Срещата на върха ЕС-Западни Балкани в Тирана.

***

София.

От 10.00 часа, на " Дондуков " 2 президентът Румен Радев ще връчи първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление на претендента за министър-председател, посочен от най-голямата по бройка парламентарна група в 48-ото Народно заседание - тази на ГЕРБ-СДС.

***

София.

Министър-председателят Гълъб Донев ще организира среща на " Дондуков " 1 с вицепремиера и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, с министъра на външните работи Николай Милков и с министъра на правораздаването Крум Зарков за Шенген.

***

София.

От 13.00 часа в зала " Роял " на хотел " Балкан " ще се състои формалното разкриване на Международна конференция " STOP HATE SPEECH ", проведена от Прокуратурата на Република България, взаимно с Европейската еврейска асоциация.

***

София.

От 11.00 ч. ще се организира кръгла маса: " Каузите на Съюз на демократичните сили като част от европейската десница-ЕНП. От НАТО и ЕС-към Еврозоната и Шенген. " в зала " София ", гранд хотел София. Събитието ще бъде намерено от евродепутата Александър Йорданов и ръководителя на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

***

София.

От 13:00 часа ще се състои конференция на ръководителя на Политическа партия АБВ Румен Петков в централата на партията на улица " Врабча " 23.

***

София.

От 13:00 до 17:00 ч. в залата на кино " Люмиер " ще се организира осведомителна среща " Климат и миграция ".

***

София.

От 19.00 часа ще се състоят XIII годишни награди " В името на живота " - в памет на журналиста Даниела Сеизова.

***

Бургас.

От 10.00 часа в Културно-туристически комплекс " Ченгене скеле " ще се организира празничен базар и галерия на Даниела Власакиева в многофункционалната зала на рибарското населено място

***

Бургас.

От 10.30 часа в Културен дом НХК ще стартира празничен концерт " С твоята ария Бургас е превъзходен " с присъединяване на Лазар Налбантов, Ирена Станкова, оркестър " Жарава " и певчески групи от пенсионерските организации в град Бургас. При вход свободен

***

Бургас.

От 11.00 часа в Рибарско населено място " Ченгене скеле " следва награждаване от конкурс за четвъртокласници " Приказки от рибарските мрежи ". Входът е свободен

***

Бургас.

От 17.30 часа в Културен дом НХК ще бъде показана галерия " Шарена палитра " на децата от Дневен център с увреждания " Св. Н. Чудотворец " - Община Бургас.

***

Добрич.

От 17.00 ч. ще бъдат запалени светлините на Коледната елха в града.

***

Дупница.

От 18.00 часа на площад " Свобода " ще се възпламенят светлините на Коледната елха.

***

Казанлък.

От 17.30 часа в Информационният център в града кметът на Община Казанлък Галина Стоянова ще направи доклад на осъществените действия през 2022 година.

***

Кюстендил.

От 11.00 часа в читалище " Братство " ще бъде открита фотодокументална галерия, отдадена на Международния ден на доброволеца.

***

Кюстендил.

От 13.00 часа в офиса на Политическа партия " Продължаваме промяната " ще се състои приемен ден на народния представител Георги Стамов.

***

Кюстендил.

От 16.00 часа в " Синя зала " на читалище " Братство " ще се състои кръгла маса на тематика " 100 години от акцията на Вътрешна македонска революционна организация в Кюстендил ".

***

Кюстендил.

От 17.30 часа на площад " Велбъжд " ще се състои тържествено запалване на светлините на Коледната елха.

***

Кюстендил.

От 19.30 часа в Общински спектакъл ще се състои среща с Теодор Ушев и Мартина Апостолова. Представяне на кино лентата " Ф1.618 ".

***

Разград.

От 12:30 ч. в Общински културен център в града - " Коледни бъркотии " Театрално-музикален център - Разград.

***

Разград.

От 16:00 ч. Украсяване на коледната елха в детския ъгъл от Школата по изобразително изкуство на ЦРД до паметника на Майстор Манол.

***

Смолян.

От през днешния ден до 30 декември в Регионална библиотека " Николай Вранчев " - гр. Смолян ще се организира " Коледна история в кутия " - празнично опаковани книги чакат читателите на Детски отдел.

***

Смолян.

В ОУ " Иван Вазов " - гр. Смолян - Запалване на коледната елха в учебното заведение и слагане началото на благотворителната самодейност " Усмивка за всяко дете "

***

Смолян.

От 17:30 ч. на площад " Свобода " на Стария център - Запалване светлините на елхата на Община Смолян.

***

С. Фатово.

Представители на НЧ " Светлина " - с. Момчиловци ще посетят, поздравят и поднесат коледни подаръчета на възрастните хора в дома в с. Фатово.

***

Стара Загора.

От 10:30 часа старозагорските народни представители от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили - Красимир Вълчев, Маноил Манев и Илиана Жекова ще дадат конференция в офиса на партията в Стара Загора, на бул. " Митрополит Методий Кусев " № 5.

***

Стара Загора.

От 17.30 часа в Република България " Захарий Княжески " ще бъде показан новия разказ на Йордан Стоев " Блуждаещи отражения и светлини ".

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в Оперен театър-Стара Загора ще се организира гала по връчване на годишните награди " Добрият самарянин 2022 ".

***

Шумен.

От 14.00 часа в постройката в лесопарк " Кьошковете " ще бъде маркиран Деня на доброволеца в Дирекцията на Политическа партия " Шуменско плато "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР