София. Стамен Янев се връща на ръководния пост в Българската

...
София. Стамен Янев се връща на ръководния пост в Българската
Коментари Харесай

Служебният министър Кирил Петков: Стамен Янев се връща на ръководния пост в Българската агенция по инвестиции

София. Стамен Янев се връща на управителния пост в Българската организация по вложения. Това разгласи пред публицисти служебният министър на стопанската система Кирил Петков, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус "

Той заемаше позицията и преди, само че за известно време беше заместител на министъра на стопанската система Лъчезар Борисов в кабинета " Борисов " 3.

Петков стимулира решението по следния метод. " В момента е доста значимо оптимално огромен опит да се влее назад в организацията по този начин, че да се опитаме да притеглим пресен капитал, колкото можем по най-ефективния метод. Опитваме се да имаме инстински триумфи ".

Той изясни, че няма характерни рецензии към досегашната ръководителка на БАИ. Петков подчертава и върху значимостта българските търговски аташета и БАИ да имат огромна кооперация.

" Ще видите по какъв начин ще използван това дейно. Имаме специфична стратегия за съгласуваност, която ще пуснем. Всеки един от аташетата би трябвало да е представител преди всичко на България. Аз съм представител на частния бранш. Не можете да имате хора, които са търговски представители, и да имат други задължения. Най-важното нещо е те да показват България и да имаме същински покупко-продажби. Ще ви покажем в края на 60-те ни дни положителни резултати. Ще видите, че не са единствено общи мнения. Търговските аташета би трябвало да имат тъкмо измерими резултати, даже за един дребен интервал от 60 дни ", акцентира служебният министър.

Теодора ПАВЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР