София. София е доста мръсна, а зелените площи не се

...
София. София е доста мръсна, а зелените площи не се
Коментари Харесай

Николай Маринов, БСП: Зелените площи в София не се поддържат и са в лошо състояние

София. „ София е много мръсна, а зелените площи не се поддържат и почистват постоянно. Това сподели третият в листата в 24 МИР Николай Маринов, който дружно с Александър Димитров - пети в листата, ръководителят на Българска социалистическа партия - Средец Кръстин Чепилов и доброволци, почистиха градинката на ул. “Цар Иван Асен II ”, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия - София .

„ Имахме среща с гласоподаватели в региона, само че видяхме че градинката е извънредно мръсно. Не беше чистено и метено дълго време. Веднага с сътрудниците взехме решение да закупим ръкавици и чували и да почистим боклука преди да стартираме диалозите с хората “, изясни Маринов.

Социалистът съобщи още, че Столична община и Столичен инспекторат не съблюдават за чистотата на местата за отдих, които през лятото са притегателно място за столичани.
„ Но и жителите би трябвало да имат ангажимент и да пазят чисто и да изхвърлят отпадъците си в обозначените за това места “, добави той.

Съвсем справедливо акцията получи утвърждението на живеещите в региона.
Веднага по-късно претендентите за народни представители се заеха с разяснителната акция по отношение на машинното гласоподаване и срещнаха гласоподавателите с предизборната платформа на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР