София. Служители на Главната дирекция Национална полиция“ и Националната агенция

...
София. Служители на Главната дирекция Национална полиция“ и Националната агенция
Коментари Харесай

Шест складови бази и офис на две търговски дружества за търговия с обувки ще бъдат запечатани заради констатирани нарушения

София. Служители на Главната дирекция „ Национална полиция “ и Националната организация за приходите са подхванали инспекция на две сдружения, занимаващи се с търговия на обувки, благосъстоятелност на 47-годишен столичанин. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . В хода на инспекцията са установени редица нарушавания в търговски и складови обекти на сдруженията. Действията са извършени в пет обекта на територията на София, един във Враца и един в Пазарджик, след получен в отдел „ Икономическа полиция “ - ГДНП сигнал за нередности.
В бази на територията на София и Враца проверяващите са установили разлики в касовата наличност, непускане на касови доклади и липса на касова книга. При инспекция на един от обектите е открит служащ без трудов контракт. Това е наложило към проверяващите да се причисли и екип на Главната ревизия по труда. За установени нередности Национална агенция за приходите ще запечата шест от складовите бази и офис на проверяваните сдружения.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР