София. Служебният премиер Стефан Янев даде официален обяд в чест

...
София. Служебният премиер Стефан Янев даде официален обяд в чест
Коментари Харесай

Служебният премиер Стефан Янев даде официален обяд в чест на президента на Португалската република Марсело Ребело де Соуза

София. Служебният министър председател Стефан Янев даде формален обяд в чест на президента на Португалската република Марсело Ребело де Соуза. Това оповестиха от държавната осведомителна работа .

Двамата водачи разискаха въпроси, свързани с двустранните връзки, както и настоящи тематики от европейския дневен ред.
Българският министър-председател изрази подготвеност пред президента де Соуза за задълбочаване на разговора и съдействието във всички области от съвместен интерес, както на двустранно равнище, по този начин и в границите на Европейски Съюз и НАТО.

Премиерът Стефан Янев посочи дейните контакти сред двете страни по време на актуалното Португалско председателство на Съвета на Европейски Съюз. Министър-председателят подчертава върху резултатите от начертаните цели от Португалското председателство.

Във фокуса на диалога бяха и тематики, отнасящи се до основното значение на политическото водачество, проблемите и провокациите пред демократичните системи, вероятностите пред Европейски Съюз, мястото и ролята на националните ползи в актуалния подтекст.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР