София. Силвано Пранди определи състава на България за участие в

...
София. Силвано Пранди определи състава на България за участие в
Коментари Харесай

България без Тодор Скримов и Светослав Гоцев в Лигата на нациите

София. Силвано Пранди дефинира състава на България за присъединяване в Лигата на нациите. В надпреварата присъединяване няма да вземат двама от най-опитните ни състезатели – Тодор Скримов и Светослав Гоцев. Скримов отпадна от състава заради уважителни фамилни аргументи, само че ще бъде на линия за европейското състезание. Гоцев има болки в рамото и би трябвало да мине курс от извършения за заздравяването му. Централният блокировач също се чака да бъде подготвен за второто съревнование от календара на националния тим през септември.

Националният тим отпътува първо за Словения, където ще взе участие в самобитен шампионат с домакините и Сърбия. Първоначално бе деклариран и тимът на Германия, само че след това е отклонил поканата. Така трите отбора ще играят между тях по два мача дневно от 21 до 23 юни във обединения „ А ” и „ Б ”.

Заминаването за Любляна е на 20 май рано сутринта, а оттова 4 дни по-късно се пътува с рейс за Римини.

Подготвителните срещи ще пропуснат Светослав Станков и Денис Карягин, който има зрелостни изпити в Бургас. Двамата дружно с трима души от щаба ще се причислят към тима на 24 май.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР