София ще има своя първи Food park, който ще носи

...
София ще има своя първи Food park, който ще носи
Коментари Харесай

Първи Food park в София: Разнообразна храна, напитки и културни събития в Quartal

София ще има своя първи Food park, който ще носи името Quartal. Концепцията на мястото е посетителите да имат богат избор от разнообразни храни и питиета, както и разнообразна културна стратегия – концерти, филми, stand up comedy и други. Достъпът до Quartal е безусловно безвъзмезден. 

„ Идеята е заимствана от такива пространства в други страни. Подобни паркове са огромен шлагер в цяла Европа – обикаляхме много преди да решим каква ще е нашата идея, тъй като има огромно многообразие в тази ниша. Смятаме, че сме взели най-хубавото, което надлежно да бъде приспособено за България “, споделя Слави Христов, един от основателите на Quartal.

" Quartal се намира на бул. Черни връх 69 (и ул. Арарат) покрай метро станция „ Витоша “ и мол „ Парадайс “. „ Избрахме това място, тъй като регионът е един от най-бързо разрастващите се сега, има комфортен достъп, както с градски превоз, по този начин и с кола. От една страна се намираш на отзивчива локация в града, само че си и наоколо до планината – това основава доста прелестно чувство “, добавя Христов.

Quartal ще отвори порти за гости в средата на месец юни, съгласно всички условия за сигурност поради пандемията COVID-19. Официалното разкриване се възнамерява за началото на месец юли. 

„ В първия месец от тъй наречените soft opening ще разчитаме доста на противоположна връзка и мнения на посетителите ни, тъй като те са най-важни за нас. Отворени сме за всевъзможни рекомендации, забележки и рецензия. Надяваме се всичко да бъде на високо равнище, когато паркът проработи на цялостни оборот “, споделя Цветан Тодоров,  един от основателите на Quartal.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР