София ще бъде домакин на Олимпийските квалификации по таекуондо за

...
София ще бъде домакин на Олимпийските квалификации по таекуондо за
Коментари Харесай

България ще бъде домакин на Олимпийските квалификации по Таекуондо

София ще бъде хазаин на Олимпийските квалификации по таекуондо за Игрите в Париж през 2024-а година.

По този метод столицата за повторно ще бъде център на международното таекуондо, откъдето ще бъдат изпратени най-хубавите на идната лятна Олимпиада. Това стана ясно, откакто в централата на Олимпийския канал в Мадрид бе подписан контракт и за живо лъчение на конкуренцията в Олимпийския канал на МОК. От страна на страната хазаин и Европейския таекуондо съюз, автограф бе положен от Президента на БФТ и Актинг Президента на ETU Слави Бинев, който съставлява президента Сакис Прагалос, и Ефи Зоуколи – Директор връзки с медиите към ETU, а от страна на Олимпийския ефирен канал Костас Карвелас, основен бизнес шеф на Olympic Channel Services. Това значи, че София ще посрещне елита на международното таекуондо от 8 до 10 март 2024г. 
Слави Бинев акцентира значимостта на това партньорство: " Ние сме изключително щастливи, че с подписването на този меморандум за съгласие с Olympic Channel освен ще разпространяваме нашия олимпийски спорт, само че ще го създадем в сърцето на олимпийското семейство. Заедно с президента на Европейския съюз по таекуондо Сакис Прагалос, ние работим за още по-голямото развиване на спорта в Европа и сме сигурни, че това съдействие ще даде опция на милиони спортисти, които практикуват спорта, да видят своете бъдеще като утрешните олимпийци ".

Костас Карвелас, основен бизнес шеф на Olympic Channel Services, съобщи: " Развълнувани сме да работим дружно с ETU, с цел да разпространяваме този спорт на olympics.com, както и да засилим вълнението от квалификационен шампионат за Олимпийските игри в Париж 2024 годиня ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР