София. Със 134 гласа за, 104 - против и без

...
София. Със 134 гласа за, 104 - против и без
Коментари Харесай

Със 134 гласа за, 104 - против и без въздържали се 47-ото Народно събрание гласува структурата на редовното правителство

София. Със 134 гласа " за ", 104 - " срещу " и без " въздържали се " 47-ото Народно заседание гласоподава структурата на постоянното държавно управление, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".
Парламентът реши 21 да са членовете на Министерски съвет.
Депутатите гласоподаваха новото държавно управление да има министър-председател, който избраха малко по-рано, в лицето на Кирил Петков и петима заместник-министри ръководители в лицето на Асен Василев и Калина Константинова от “Продължаваме смяната ”, Корнелия Нинова от Българска социалистическа партия, Гроздан Караджов от “Има подобен народ ” и Борислав Сандов от “Демократична България ”.

Народното заседание реши да преобразува Министерство на земеделието, храните и горите в Министерство на земеделието, Министерството на превоза, осведомителните технологии в Министерство на превоза и известията, Министерството на младежта и спорта в Министерство на спорта, Министерството на стопанската система се разделя на Министерство на стопанската система и промишлеността и Министерство на нововъведенията и растежа.

Депутатите взеха решение да се сътвори Министерство на електронното ръководство.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР