София. Само до 15 юни, в , клиентите могат да

...
София. Само до 15 юни, в , клиентите могат да
Коментари Харесай

Юнски промоции с до 200 лв. отстъпка на устройства Motorola в онлайн магазина на Vivacom

София. Само до 15 юни, в, клиентите могат да се възползват от атрактивни ценови оферти на смарт телефони и аксесоари Motorola с отстъпка до 200 лева Това оповестиха от пресцентъра на Vivacom . В промоцията вземат участие и трите 5G модела на марката, съвместими в 5G мрежaта на Vivacom - moto G 5G, moto g100 и motorola razr 5G. Клиентите, избрали устройство и сключили контракт по „ Лятна промоция Unlimited 5G ” за проекти Unlimited 50 и Unlimited 150, в интервала от 01.06.2021 година до 31.08.2021 година, получават достъп до 5G мрежата на Vivacom за целия период на контракта. А за интервала на лятната промоция, телекомът отстранява рестриктивните мерки в скоростта на двата проекта и потребителите могат да се възползват от оптималната скорост в най-бързата мобилната мрежа в Европа без в допълнение възнаграждение.

Най-достъпният 5G модел в портфолиото на Vivacom е. Той съчетава огромен 6.7-инчов MAX Vision HDR екран, мощен процесор, тройна камера и батерия с потенциал 5 000 mAh, която устоя до 2 дни с едно зареждане. Това го прави комфортен и функционален за потребление в другите ежедневни обстановки.

С до 200 лева отстъпка клиентите могат да закупят и сгъваемият смарт телефон. Моделът комбинира отлични работни характерности с стилен дизайн. Устройството предлага просторен 6.2-инчов главен OLED екран, сгъващ се на половина, и 2.7-инчов OLED външен Quick View екран, благодарение на който потребителите могат елементарно да дават отговор на известията, да ръководят музиката си, да употребяват навигация, а също и да набират и да приказват.

Атрактивно предложение е и. Смартфонът има мощен процесор, огромен екран с периодичност на освежаване на картината 90 Hz и впечатляваща четворна 64 МР камера с ултрависока разграничителна дарба и технологията Quad Pixel. Моделът е с водоотблъскващо покритие, предпазващо го от инцидентно намокряне или пръски дъжд.

Устройствата Motorola с понижения до 15 юни, могат да бъдат открити, а повече информация за проектите и „ Лятна промоция Unlimited 5G “ на Vivacom можете да видите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР