София. С поднасяне на венци пред Паметника на българските революционери

...
София. С поднасяне на венци пред Паметника на българските революционери
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: ВМРО 125 години се е борила, бори се и ще се бори нито един българин да не бъде мачкан и унижаван

София. С поднасяне на венци пред Паметника на българските революционери от Македония, Одринска и Беломорска Тракия под звуците на българския химн беше маркирана 125-годишнината от основаването на Вътрешна македонска революционна организация, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " . В своето одобрение, ръководителят на партията, вицепремиер и министър на защитата Красимир Каракачанов съобщи, че Вътрешна македонска революционна организация постоянно е отпред на борбата за освобождението на останалите под непозната власт българи и за обединяването им под една национална стряха. " Колкото и през днешния ден да ни приказват за европейски полезности и политическа уместност, Вътрешна македонска революционна организация 125 години се е борила, бори се и ще се бори за историческата истина за българщината в Македония и за това нито един българин, където и да се намира той, да не бъде мачкан и унижаван. Всички останали идеологии минават и отпътуват ", добави той. " Ние нямаме потребност от нови полезности. Тя включва почитание към език, народ, семейство, родината. Всичко останало е второстепенно ", изясни Каракачанов. По думите му живеем във време, в което с изключение на комплициране на полезностите, Вътрешна македонска революционна организация като организация е натоварена с отговорността да вземат участие в ръководството. " За тази една година и половина позабавихме някои неща, ангажирани с вътрешно съдружни разправии и губене на време. От тук нататък нямаме време за губене. Ние продължаваме по този начин, както сме го правили 125 години ", добави водачът на партията.
Във връзка с това, че има доста спекулации с партията в исторически проект, депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов означи, че чл.3 от устава на Вътрешна македонска революционна организация споделя, че член на Вътрешна македонска революционна организация може да бъде всеки българин, който по никакъв метод не злепоставя организацията и ще способства с нещо в революционната битка.
На отбелязването на 125-годишнината на партията участват и министърът на околната среда и водите Нено Димов, народни представители и представители на локалната власт.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР