София. Разчитам партиите и коалициите, които ще участват в изборите,

...
София. Разчитам партиите и коалициите, които ще участват в изборите,
Коментари Харесай

Камелия Нейкова: Разчитам партиите и коалициите, които ще участват в изборите, да не превърнат ЦИК в заложник на техните спорове

София. Разчитам партиите и обединенията, които ще вземат участие в изборите, да не трансфорат ЦИК в пленник на техните разногласия. Това сподели претендентът на „ ИТН “ за ръководител на ЦИК Камелия Нейкова в свое умозаключение в края на чуването на номинираните за състав на Централната изборна комисия, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ Мисля, че ще се оправим с провокациите. Трудности има и ще има. Новите изборни промени ни слагат задания, които би трябвало отговорно да осъществим. Надявам се да работим толерантно между тях. Разчитам и на това партиите и обединенията, които ще вземат участие в изборите, да не трансфорат ЦИК в пленник на техните разногласия. Нека те да си ги водят на друго място, а нас да ни оставят да работим. Пожелаваме си да ни е лека работата, да сме здрави, разчитаме и на всички останали да ни оказват помощ “, сподели още Камелия Нейкова.

Люба АЛЕКСИЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР