София. Промяната започна, време е за възмездие, но е време

...
София. Промяната започна, време е за възмездие, но е време
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Промяната започна, време е за възмездие, но е време и за градеж

София. Промяната стартира, време е за отмъщение, само че е време и за строеж. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия и лидер на " Българска социалистическа партия за България " в 3-ти МИР Варна и в 25-ти МИР София град Корнелия Нинова по време на откриването на предизборната акция на " Българска социалистическа партия за България " в столицата, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Днес е началото на акцията за един парламент, само че не е време за мандатници. Днес е време за държавници. Преди 4 години започнахме тази борба за смяна. Още тогава декларирахме България е поробена от свои, има паралелна страна и задкулисие и те крадат 10 милиарда лева от българския народ. Това беше през 2017 година и знаете, че през идващите години поради тези смели думи и дейности, бяхме подложени на напън, на опетняване, на опити за пазаруване. Искам да ви благодаря, че философски издържахме и настойчиво продължавахме тази борба за правдивост. Промяната стартира. ГЕРБ, Бойко Борисов и техния едноличен, граблив модел на ръководство рухна. Време е за отмъщение, само че е време и за строеж ", акцентира още Нинова.

" Днес най-важният въпрос е какво след модела " Борисов "? Какво да се напави и кой може да го направи?Появиха се нови партии, присвоиха си протестния избор, нарекоха се протестни партии, въпреки и появили се най-после за аплодисментите. Дотук добре, само че си разрешиха да ни нарекат статукво и би трябвало да получат нашия отговор, а отговорът е истината. Ние не сме статукво. Ние сме поседователната, кардиналната, систематичната съпротива на този модел. Ние сме систематичната партия, която може да даде сигурност в смяната и да се погрижи за всеки. Ние сме наясно какво би трябвало да се направи в този момент. Нашата цел е да няма мизерстващи и небогати хора, които не могат да си платят хляба, да има работа и положителни приходи и пенсии. Младите да отглеждат умерено даецата си, всеки да може да се лекува, децата да могат да се образоват, предприемчивите българи да могат да вършат стопанска система, да има сигурност във всеки български дом, да бъдем самостоятелна и суверенна България ", акцентира още водачът на Българска социалистическа партия.

Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР