София. През тези 21 години Агенция Фокус“ винаги е била

...
София. През тези 21 години Агенция Фокус“ винаги е била
Коментари Харесай

Елисавета Шапкарева: През тези 21 години Агенция „Фокус“ винаги е била лидер

София. През тези 21 години Агенция „ Фокус “ постоянно е била водач. Това сподели във връзка 21-ия рожден ден на Агенция „ Фокус “ Елисавета Шапкарева, потомка на Кузман Шапкарев и Елисавета Багряна и част от Сдружението на родовете в Македония.

„ Скъпи сътрудници и другари, вие навършвате 21 години. Искам да подчертая, че през този интервал Агенция „ Фокус “ постоянно е била водач измежду българските осведомителни организации. Винаги се е употребила с огромно доверие от страна на многочислените фенове. Знам, че и в страната и чужбина, се четат информациите й, тъй като тя е достоверна и публицистите са способени “, съобщи още Елисавета Шапкарева.
Тя съобщи, че на драго сърце следи новините на Агенция „ Фокус “ и от осведомителния водач получава точна и настояща информация за всичко, което я интересува.
„ Много се интересувам от новините за Република Северна Македония, защото това е родното място на моите предци. На вас, на управлението и на чиновниците на организацията поисквам доста професионални и персонални триумфи, забавни материали и правилни читатели и фенове. Честит празник “, съобщи още Шапкарева.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР