София. През нощта валежи от сняг ще има на места

...
София. През нощта валежи от сняг ще има на места
Коментари Харесай

НИМХ: Минималните температури утре ще са между минус 4° и 1°, в София около минус 3°

София. През нощта превалявания от сняг ще има тук-там основно в Източна България и Родопите, като до сутринта в множеството региони ще спрат. Над Западна България облачността ще се раздра. Ще продължи да духа северозападен вятър, в по-голямата част от страната ще е сдържан. Това заяви за Агенция " Фокус " дежурният синоптик от Националния институт по метеорология и хидрология Георги Цеков.

Минималните температури ще са сред минус 4° и 1°, в София към минус 3°. Утре облачността ще е променлива, след обяд намаляваща до най-вече слънчево. Снеговалежи ще има на обособени места в планините и сутринта в крайните югоизточни региони. Вятърът ще е от север-северозапад, ще е сдържан, по долината на Струма и в планинските региони краткотрайно мощен. Максималните температури ще са най-вече сред 3° и 8°, в София към 4°.

Над Черноморието преди обяд ще е най-вече облачно и на обособени места към момента ще превалява слаб сняг. След обяд облачността ще стартира да се раздира и понижава. Ще духа сдържан северен вятър, който вечерта ще стихне. Максималните температури ще са 4-6°. Температурата на морската вода е 5-7°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините до обяд ще е най-вече облачно, тук-там с валежи от сняг. След обяд облачността ще намалее, само че по върховете ще се задържи забележителна. Ще духа сдържан до мощен северен вятър и поради него температурите ще са ниски. Максималната на 1200 метра ще е към минус 1°, на 2000 метра - към минус
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР