София. Предлагаме тези мерки да бъдат взети и приложени от

...
София. Предлагаме тези мерки да бъдат взети и приложени от
Коментари Харесай

Красимир Ципов, ГЕРБ-СДС: Предлагаме мерките да влязат в действие от понеделник, за да се даде възможност на бизнеса и политическите субекти да се подготвят

София. Предлагаме тези ограничения да бъдат взети и приложени от края на тази седмица, с цел да има опция бизнесите да се приготвят и да се даде опция на политическите субекти, които ще вземат участие в предизборната акция, да вземат участие интензивно и в диспути, и в дебати, и в осъществяване на съответните мероприятия в границите на предизборната акция. Това сподели в избирателен дебат по Българска национална телевизия шестият в листата на ГЕРБ-СДС в 25 МИР Красимир Ципов.

" Пандемията сложи страната и здравната система в нова и непозната обстановка. Трябва да се учим в придвижване във връзка с това какви ограничения да предприемем. Следим деликатно какво се прави в партньорските ни страни, държавите-членки на Европейски Съюз. Трябва да си дадем сметка, че всички ръководещи във всяка страна са изправени пред сложната обстановка да вземат комплицирани решения, които са свързани най-много с това да се откри салдото да се отбрани животът и здравето на хората, въпреки това да не спре напълно стопанската система, да не се появяват проблеми, които да доведат до това да бъде блокирана цялата страна “, означи Красимир Ципов.

Той напомни, че преди няколко дни в Кралство Нидерландия се организираха избори, като акцията мина при извънредно строги противоепидемични ограничения. По думите на Ципов налагането на новите ограничения е разумно на фона на повишаващата се заболеваемост.
„ За нас най-важни са животът и здравето на българските жители “, акцентира кандидат-депутатът от ГЕРБ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР