София. Политическа партия АБВ търси партньорство с всички леви партии,

...
София. Политическа партия АБВ търси партньорство с всички леви партии,
Коментари Харесай

ПП АБВ е готова за широка лява коалиция по места

София. Политическа партия АБВ търси партньорство с всички леви партии, за явяване на локалните избори през октомври тази година. Това съобщи Владимир Маринов, заместник- ръководител на Политическа партия АБВ, оповестиха от пресцентъра на партията .
" Вече текат дейни договаряния на общинските и регионалните управленията по места със сродни партии и интензивно се разискват номинации за издигане на кметове и нареждане на общински листи. Разбира се, че с Българска социалистическа партия водим интензивни диалози в голям брой общини. Особено сполучливи са те, когато преди всичко сложим правилото на равнопоставеност. Именно там намираме най-правилните решения. "
„ Приемаме позитивно и считаме за верен метода да потърсим съюз с всички леви партии и да се явим дружно на изборите за кметове и общинснки съветници наесен. Оптимисти сме, че там, където има вид и структурите ни работят добре дружно, това ще се случи ”, съобщи Владимир Маринов. По думите му през октомври не трябва да се повтаря обстановката от 2015-та година, когато в нито един регионален град левицата не съумя да завоюва кметски мандат. " Това е меко казано обидно! " - добави Маринов
Шансът да реализираме триумф на идните избори и да преборим най-големия си конкурент ГЕРБ е смисъла на обединяването, счита Маринов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР