София. По-добрият вариант е, че Планът за възстановяване и устойчивост

...
София. По-добрият вариант е, че Планът за възстановяване и устойчивост
Коментари Харесай

Румен Динев, Републиканци за България: По-добрият вариант е, че Планът за възстановяване и устойчивост ще бъде внесен с корекции

София. По-добрият вид е, че Планът за възобновяване и резистентност ще бъде импортиран с корекции.
Това сподели вторият в листата на Политическа партия " Републиканци за България " в 24-ти МИР София град Румен Динев в избирателен спор по Българска национална телевизия .

Румен Динев разяснява Плана за възобновяване и резистентност и отговори на въпрос дали е добре, че той ще бъде ревизиран.

" Всяко нещо си има плюсове и минуси. В момента, както протекоха нещата и както виждаме в Европейски Съюз има други трендове. Измести се центърът на внимание. Виждаме, че цяла Централна и Източна Европа се възвръща доста бързо. За страдание ние не сме в този стадий. Това, че в този момент ще бъде импортиран в този момент с корекции, е по-добрият вид.
Повече хора ще влязат в разискването на всички проблеми, които ги има вътре. Това е вероятност за 10 години напред. Това нещо фактически ще изведе България на напълно други хоризонти, в случай че успеем да използваме да използваме тези средства ", добави още Динев.

Кандидатът за народен представител от " Републиканци за България " разяснява и къде би трябвало да бъдат ориентирани средствата от Плана за възобновяване и развиване.

" Задължително дребния и междинния бизнес. Ние като дясна партия, поддържаме дребния и междинния бизнес. Големият бизнес може да се грижи за себе си. Както виждаме, в случай че не успее да реализира нещо, прави корупционни схеми. Ако не успее и по този начин, търси си лобистки. Големият бизнес няма да го мислим, той самичък мисли за себе си. Малкият и междинният изхранва цялата страна - 80-90 % от страната, би трябвало да бъде подкрепят посредством стратегии. За всяка страна най-големият капитал е популацията. Ние би трябвало да вкараме извънредно доста средства и да обърнем внимание на образованието, на непрекъснатото обучение през годините, на усвояването на нови умения, защото част от специалностите просто към този момент няма да се употребяват и по този метод да влагаме в българите, които ще изкарат България, както постоянно от всяка рецесия ", уточни още Румен Динев.

Той отговори на въпроса дали мярката 60/40 да продължи. " Така казано е малко манипулативно. Тази мярка би трябвало да се продължи само, в случай че има визията, че този бизнес страда сега. Ако 60/40 е една доста половинчата мярка. От нея могат да се възползват само по-големите предприятия. Малките предприятия от тази скица не могат да се възползват ", съобщи още Румен Динев.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР