София. Оцеляването в Северозапада е много трудно. Това каза за

...
София. Оцеляването в Северозапада е много трудно. Това каза за
Коментари Харесай

Тодор Тодоров, „Републиканци за България“: Наш приоритет е развитието на малкия и среден бизнес, за да могат хората от Северозападна България да се върнат по родните си места

София. Оцеляването в Северозапада е доста мъчно. Това сподели за предаването „ Добър ден, България “ на Радио „ Фокус “ Тодор Тодоров, лидер на листата на „ Републиканци за България “ в 6 MИР Враца и втори в листата в 23 МИР София. Неслучайно доста хора напущат Северозапада и неслучайно един от целите в програмата на „ Републиканци за България “ е насърчаване на дребния и междинен бизнес, което да отвори спомагателни работни места, с цел да може хората, които са напуснали Северозапада да се върнат в родния си край и да живеят и работят там, сподели още Тодор Тодоров.

„ Северозападът е приоритет единствено на думи и единствено предизборно. Реално видяно следизборно съвсем нищо не се случва. Аз и все още следя, тъй като съм от този край и всичките ми близки и родственици живеят там, по какъв начин на доста места се имитират някакви потребни дейности. Винаги ги запитвам това, че са създали един парк в едно село с няколко пейки – каква е файдата след, като няма кой да се разноски там, или няма кой да седне там? “, добави той.

Тодор Тодоров посочи, че задачата на програмата „ Психология, психо-социална поддръжка и предварителна защита на психологичното здраве “ е да се направи добър закон, който да контролира тази активност. Той посочи че към момента няма проучване, което да обгръща хората, които чакат да се разболеят от Ковид. Тодор Тодоров добави, че доста компании към този момент имат съществени проблеми с това, че чиновниците им работят от у дома. Това е довело до ескалация и на домашното принуждение, и това се оформя, като една спомагателна пандемия, за която към момента малко се приказва, само че тя се отразява в нашата активност. Много неща, които се случват през днешния ден дават отражение на доста по-късен стадий и това е нещо, което мъчно може да планува или предвижда, безапелационен бе Тодор Тодоров.

Росица АНГЕЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР