София. Отборите на Левски и ЦСКА не успяха да излъчат

...
София. Отборите на Левски и ЦСКА не успяха да излъчат
Коментари Харесай

Левски спря победната серия на ЦСКА с нулево равенство на Васил Левси

София. Отборите на Левски и ЦСКА не съумяха да излъчат победител в дербито от 22-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион “Васил Левски ” приключи 0:0 при мощен снеговалеж пред към 18 000 фенове. Мачът бе преустановен за към десетина минути заради мощния сняг, а през втората част левите бранители на “сини ” и “червени ” - Цунами в 54-ата и Брадли Мазику в 90-ата минута бяха изгонени. Бразилецът за втори жълт картон, а конгоанецът с пряк подобен, само че след намесата на ВАР. Видео технологията трябваше да се намесва и в 20-ата минута, когато отборът на Стойчо Младенов искаше дузпа за нарушаване против Иван Турицов, каквато не бе отсъдена.

Въпреки извоюваната точка Левски остана в девети следващ мач без триумф против своя противник, само че спря победната серия на ЦСКА в дербито от три следващи триумфа и тази на Стойчо Младенов, който последните осем пъти всякога триумфираше против 26-кратните първенци. От последния триумф на " сините " минаха над три години, след 24 февруари 2019 година.

Второто тъждество през тази пролет за " алените " остави отбора с 48 точки, на три точки от Лудогорец, само че евентуално на - 6, в случай че първенците завоюват днешното си посещение на Ботев (Враца). Левски за първи път не реализира цялостен триумф след подновяването на шампионата, като с актив от 33 точки е на пето място и се отдалечи на шест от третия Ботев (Пловдив).
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР