София. От София БСП вече пое по пътя към успешното

...
София. От София БСП вече пое по пътя към успешното
Коментари Харесай

Калоян Паргов, БСП - София: От София БСП вече пое по пътя към успешното представяне на 11 юли

София. От София Българска социалистическа партия към този момент пое по пътя към сполучливото показване на 11 юли. Това споделя във видео послание водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов във " Facebook " .

" На прага сме на акция, която ще дефинира нашето бъдеще. Като партия и като част от държавността в България. От тук, от София, Българска социалистическа партия към този момент пое по пътя към сполучливото показване на 11 юли.
Заредени сме с хъс и сила да достигнем до мозъците и сърцата на всички българи, които чакат, че смяната, която стартира през април, ще се случи и страната ни ще тръгне по-нов път. Път, който ще ни изведе до по този начин мечтаните и нужни правдивост, взаимност и грижа за всеки един жител на България, до почтеност и честност в ръководството на страната.
Важно е хората да повярват, че всичко това може да се случи, в случай че всеки от нас даде своя принос, гласувайки на 11 юли ", сподели Калоян Паргов.

" За сигурност в смяната, с грижа за теб!
С № 4 за " Българска социалистическа партия за България " ", сподели още лидерътна Българска социалистическа партия - София.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР