София. От днес в магазините на Vivacom и онлайн на

...
София. От днес в магазините на Vivacom и онлайн на
Коментари Харесай

Във Vivacom се предлага Samsung Galaxy XCover 5, смартфонът създаден за всички любителите на екстремните преживявани

София. От през днешния ден в магазините на Vivacom и онлайн на уеб страницата на компанията се предлага новият смарт телефон Samsung Galaxy XCover 5. Това оповестиха от пресцентъра на мобилния оператор . Устройството е особено основано за всички фенове на рисковите преживявания и дългите разходки измежду природата, които се движат надалеч от утъпканите пътеки. Моделът се предлага на цена от 14,98 лева на месец с проект Unlimited 50 и е пръв другар на дейния консуматор.

За да издържи на непредвидени естествени стихии Samsung Galaxy XCover 5 има документ за резистентност на вода и прахуляк IP68, а стандартът MIL-STD 810H го прави устойчив и при рухване.
Смартфонът има комфортен 5,3-инчов HD+ екран за детайлни и ярки изображения без значение дали се употребява за обзор и редакция на фотоси или насочване по карта. Дисплеят е с нараснала сензитивност на досег, която разрешава ръководството с ръкавици и даже с мокри ръце.

Samsung Galaxy XCover 5 обезпечава заряд за повече дни, с помощта на 3000 mAh сменяема батерия, която устоя до 56 часа аудио възпроизвеждане. Моделът има 64 GB вградена памет за предпазване на всички значими мемоари и пейзажи, като при потребност може да се разшири до 1 TB с microSD карта. Устройството съчетава мощен 8-ядрен процесор с 4 GB оперативна памет, за лесното и дейно осъществяване на ежедневните задания. Samsung Galaxy XCover 5 поддържа VOLTE и VOWIFI.

Смартфонът е оборудван с 16 MP съществена камера, с фокус онлайн, и 5 MP предна камера, които запечатват ясни, детайлни и красиви изображения. За фотосите при понижена светлина или на мрачно е предопределена Dual LED светкавицата, а качеството на видеозаписа на XCover 5 е FHD.

За в допълнение улеснение при натискане на бутона XCover може да се настрой включването на LED фенерчето или активацията на друго постоянно употребявано приложение.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР