София. От днес на разположение на клиентите на VIVACOM е

...
София. От днес на разположение на клиентите на VIVACOM е
Коментари Харесай

Xiaomi Redmi 9T е най-новият смартфон предлаган от VIVACOM

София. От през днешния ден разполагаем на клиентите на VIVACOM е бюджетният смарт телефон. Моделът се предлага на цена от 13,98 лева на месец с проект Unlimited 50 в магазините на VIVACOM и онлайн на уеб страницата на компанията. Това оповестиха от VIVACOM .

Xiaomi Redmi 9T предлага на всички, които обичат да запечатват обичаните си мигове, четворна съществена камера с изкуствен интелект. Камерата включва 48 МР главен датчик с автофокус, за ясни фотоси при разнообразни обстановки, 8 МР ултрашорокоъгълен обектив, улавящ повече обекти в един кадър, и два 2 МР датчика – дълбочинен и макро. Благодарение на датчика за дълбочина, се реализира боке резултат в фотосите, а макро камерата разрешава улавянето и на най-дребните елементи. Xiaomi Redmi 9T има вграден Pro режим за видео запис с качество 1080р. Смартфонът поддържа също по този начин нощен режим и запис на видео на занимателен кадър. Селфи камерата на модела е 8 МР с изкуствен интелект и има вградени множествено филтри и разкрасителни резултати.

Основно преимущество на Xiaomi Redmi 9T е мощната батерията с потенциал 6000 mAh, която устоя до 56 часа диалози и до 195 часа възпроизвеждане на музика. Моделът поддържа и 18W бързо зареждане, за непредвидените обстановки.

Смартфонът разполага с 6.53-инчов FHD+ Dot Drop екран с резолюция 2340х1080 пиксела и технологията TÜV Rheinland, която защищава очите от синята светлина, осигурявайки по-комфортно преживяване при гледане. Бюджетното предложение работи бързо и дейно, с помощта на осемядрения процесор Qualcomm Snapdragon 662, който обезпечава по-висока продуктивност на устройството и по-ниска консумация на сила. Моделът се предлага с 4 GB RAM памет и 128 GB вътрешна памет.

Xiaomi Redmi 9T е лек и комфортен, има пластмасов тил с текстура срещу отпечатъци и покритие, което защищава устройството при слаб дъжд или водни пръски. Смартфонът има стерео представители, осигуряващи кристално преживяване на звука и поддържа висококачествена цифрова музика. Устройството може да се отключва посредством лицево различаване или посредством датчик за пръстови отпечатъци, ситуиран странично на панела. Xiaomi Redmi 9T поддържа и технологията NFC.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР