***София.От 9.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия

...
***София.От 9.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия
Коментари Харесай

Предстоящи събития на 3 ноември

***
София.
От 9.30 часа в заседателната зала в постройката на Висшия правосъден съвет на ул. „ Eкзарх Йосиф " 12 ще се организира съвещание на Съдийската гилдия на Висш съдебен съвет.
***
София.
От 11.00 часа в просветителния център в ЦУМ ще бъде показана стратегия за стимулиране и поощряване растежа на български стартъпи, дребни и междинни компании. ***
София.
От 12.00 часа в централата на Политическа партия АБВ ще се организира конференция.
***
София.
От 18.00 часа в Hyatt Regency Soa на пл. „ Васил Левски " 1 ще се организира конференция на тематика „ Предизвикателствата пред пенсионната система в България. Засилване на ролята на втория и третия дирек ".
***
София.
От 19.30 часа в Червената къща на ул. „ Любен Каравелов " ще бъде открита самодейността „ Ново студийно кино ".
***
Видин.
От 10.00 часа в конферентния център на Областната администрация регионалният шеф Момчил Станков и шефът на Регионална здравна ревизия доктор Венцислав Владински ще дадат брифинг по отношение на епидемиологичната конюнктура и разпространяването на COVID-19.
***
Видин.
От 12.00 часа пред постройката на ОДМВР ще се организира безмълвен митинг под надпис „ Служителите на Министерство на вътрешните работи също заслужават почтено възнаграждение ".
***
Пловдив.
От 9.30 часа в зала 12 на Районния съд ще се организира съвещание по делото против жена, упрекната за машинация на няколко души за близо 94 000 лева
***
Стара Загора
От 17.30 часа в къщата музей „ Гео Милев " ще бъде показан планът „ Иновативно и интерактивно за Гео Милев ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР