София. От 22 септември 2021 г., смартфонът Realme C21 ще

...
София. От 22 септември 2021 г., смартфонът Realme C21 ще
Коментари Харесай

Vivacom ще предлага смартфона Realme C21

София. От 22 септември 2021 година, смарт телефонът Realme C21 ще може да бъде закупен в комерсиалната мрежа и онлайн магазина на Vivacom при доста атрактивни условия. Това оповестиха от пресцентъра на Vivacom . Телефонът се отличава със моден геометричен дизайн, комбиниран с премиум функционалност и продуктивност, както и мощна батерия.

Дисплеят на Realme C21е 6.5-инчов. В добавка съотношението на екрана към тялото е 89.5%, което основава извънредно необятно зрително поле, гарантирайки прелестно гледане на филми, клипове или мобилна игра. Високата продуктивност се обезпечава от 8-ядрен процесор Helio G35, а вградената памет на смарт телефона е 64GB. Моделът поддържа подържа VoLTE и VoWiFi.

Той разполага с впечатляваща тройна камера, с 13MP главен датчик, както и с 5MP селфи камера. В допълнение поддържа и панорамна функционалност, както и технологията PDAF (Phase Detection Autofocus), която прави фокуса по-бърз и акуратен. Предната камера е снабдена с функционалност за разкрасяване, основана на изкуствен интелект, и има портретен режим. Нощният режим от своя страна разрешава основаването на качествени фотоси през нощта, даже и при слаба светлина.

Батерията на Realme C21 е с потенциал 5000 mAh, което е доста добър индикатор за този клас апарати. Това е и първият смарт телефон със документ TÜV Rheinland High Reliability, който подсигурява сигурност и надеждност в съвсем всички сфери на бизнеса и живота. Моделът поддържа бързо отключване с пръстов отпечатък, както и технология за лицево различаване.

Realme C21 ще се предлага на погашение за 24 месеца на цена от 8,98 лв. на месец в композиция с проект Unlimited 50.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР