*** София. От 16.00 часа в сградата на Националния исторически музей

...
***
София. От 16.00 часа в сградата на Националния исторически музей
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 18 ноември 2022 г.

***

София.
От 16.00 часа в постройката на Националния исторически музей министър-председателят Гълъб Донев ще връчи годишната държавна премия " Св. Паисий Хилендарски " на акад. Людмил Стайков.

***
София.
От 9.30 часа в Министерство на правораздаването министър Крум Зарков ще даде брифинг по отношение на актуализирания след мнение на Венецианската комисия пакет от промени в Наказателно-процесуалния кодекс и в Закона за правосъдната власт.

***
Петрич.
От 14.00 ч. Министърът на правораздаването Крум Зарков ще участва на началото на строителни действия, с които започва построяването на арест и пробационна работа в Петрич.

***
София.
От 10.30 часа в постройката на Министерство на външните работи ще се състои постоянен брифинг за медиите на заместник-министъра на външните работи и представител Костадин Коджабашев.

***
София.
От 10.30 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще ревизира готовността за зимно разчистване на територията на Столична община.

***
София.
От 12.30 часа ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев дружно с общински съветници ще дадат конференция за целите за вложение на 5 600 000 лева, които СОС гласоподава за общинските лечебни заведения.

***
Варна.
От 10.00 часа с боен обред ще бъде маркирана 125-та годишнина от основаването на Военноморска база Варна, ще бъде повдигнат военноморския байрак на моторен влекач " Мизар " от състава на дивизион кораби със спомагателно предопределение.

***
Бургас.
От 18.00 часа в НЧ " Пробуда 1880 " Бургас ще се организира " Раклата на баба " - фолклорно съревнование на тематика: " Есенни делници и празници "

***
Бургас.
От 19.00 часа в Културен дом НХК ще стартира моноспектакълът " Мариус 50 "

***
Бургас.
От 19.00 часа в Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " ще стартира постановката " Ревност "

***
Бургас.
От 19.00 часа в Държавна опера Бургас ще стартира Симфоничен концерт

***
Кюстендил.
От 18.00 часа в читалище " Братство " ще се състои празничен концерт, отдаден на Деня на християнското семейство и юноша.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР