***София.От 14.45 часа на „Дондуков 2 президентът Румен Радев ще

...
***София.От 14.45 часа на „Дондуков 2 президентът Румен Радев ще
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 13 декември 2017

***
София.
От 14.45 часа на „ Дондуков " 2 президентът Румен Радев ще организира среща с министър-председателя на Кралство Норвегия Ерна Солберг.

***
София.
От 16.30 в Гербовата зала на „ Дондуков " 2 президентът ще удостои посланика на Португалската република Луиш Фераш с медал „ Мадарски конник " първа степен за неговите заслуги за укрепването и развиването на двустранните връзки сред Република България и Португалската република.

***
София.
От 9.00 часа Народното събрание ще организира съвещание.

***
София.
От 10.00 часа ще се организира съвещание на Министерския съвет.

***
София.
В постройката на Министерски съвет, министър-председателят Бойко Борисов ще се срещне с норвежкия министър председател Ерна Солберг, която идва на публично посещаване в България.

***
Пловдив.
От 11.00 часа заместител министър-председателят Валери Симеонов ще открие новата приемна на трето районно управление (на МВР) „ Полиция " при ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив на ул. „ Дилянка " в Шекер махала.

***
София.
Зам.-министър Десислава Ахладова ще се срещне с представители на неправителствени организации, с цел да разиска с тях пререгистрацията на юридическите лица с нестопанска цел.

***
София.
От 09.00 часа ХIV състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Георги П., Константин Н., Марио Н. и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 09.30 часа 11 състав на Софийски градски съд ще гледа делото против Христо Петров някогашен шеф на „ Фонд научни проучвания ", (умишлена безстопанственост).

***
София.
От 10.45 часа в дребната зала Арена Армеец София - Европейска столица на спорта и Столична община обичайния Коледен състезателен празник под надпис „ Да подкрепим груповите спортове ".

***
София.
От 10.00 до 15.30 часа в хотел „ Витоша " по план „ Изграждане и внедряване на система за отдалечено електронно гласоподаване " ще се проведат симулации на отдалечено електронно гласоподаване в осъществяване на контракт, подписан сред Държавна организация „ Електронно ръководство " (ДАЕУ) и „ Ню Ай " АД.

***
София.
От 10.00 часа ХV състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Петър Т., Ивайло С., Красимира Д. и Пламен П. за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа III състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Хованес М., Пламен Т., Владимир Р. и Стоян А. за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа ХII състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Владимир Т., Пламен Н., Тодор С., Виктор М. и Веселин Д. за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа XVI състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Иван И., Дилян И. и Милен Д. за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа VIII състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Цветан В., Александър П., Илиан З. и други за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа в Национален пресклуб Българска телеграфна агенция Национално пациентско обединяване „ Конфедерация отбрана на здравето " /КЗЗ/ ще показа Пътна карта на Европейския пациентски конгрес, инструмент за политическо управление и апел за дълготрайна визия на пациентите и жителите на Европейски Съюз.

***
София.
От 10.30 часа 19 състав на Софийски градски съд ще гледа делото против Веселин Пенев и Юлия Димитрова (делото за царските конюшни по обвиняване за показване на погрешно умозаключение от лицензиран оценител или одитор).

***
София.
В Народното събрание Обединението на дамите социалистки област Пловдив ще внесе подписка за ратификация на Истанбулската спогодба.

***
София.
От 11.00 часа ХVII състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Ангел П., Анатоли А., Цветомир Ц. и други за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 11.00 часа IV състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Дандинсон Д., Маркс Б. и Принс Б. за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се състои заключителната конференция в акцията за попречване на закононарушения против дивата природа „ Аз вардя горите и орлите на България ".

***
София.
От 11.10 часа в Национален пресклуб Българска телеграфна агенция Изпълнителната организация по горите и Българското сдружение за отбрана на птиците ще проведат Заключителна конференция на Кампанията за попречване на закононарушения против дивата природа „ Аз вардя горите и орлите на България ".

***
София.
От 12.00 часа в Национален пресклуб Българска телеграфна агенция Българското либертарианско общество и Движение „ Промена " ще показват изследването " Анализ на българската наркополитика 2009-2016 година "

***
София.
От 13.00 часа в Национален пресклуб Българска телеграфна агенция ще се организира конференция във връзка на Третото издание на пътуващ Международен екскурзиант филм фест /София - Истанбул - Чорлу - Одрин, 13 - 17 декември 2017 г./

***
София.
От 12.00 часа в къщата на художника Нено Балкански в столичния квартал „ Изток " на ул. „ Латинка " 12, ще бъде показана нова музейна експозиция, отдадена на Балкански.

***
София.
От 12.30 часа в Български културен институт ще се състои гала по връчване на премиите на спечелилите в състезанието за есе на тематика „ Измеренията на българската лирика 20 -21 век ".

***
София.
От 13.00 часа в конферентна зала „ Перла " на хотел „ Даунтаън " ще се състои заключителна конференция на тематика „ Постижения и провокации при даването на услугата Кризисен център за дами потърпевши от домашно принуждение и техните деца в Димитровград ".

***
София.
От 13.30 часа Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет ще организира съвещание.

***
София.
От 13.30 часа I състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Пламен Г., Ердинч Х. и Костадин К. за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 14.00 часа пред посолството на Съединени американски щати в София Инициативен комитет - „ Ерусалим столица на Палестина " провежда протестен протест.

***
София.
Oт 14.00 часа в зала " Киото на хотел " Маринела " ще се организира обичайният конгрес " ДА! На българската храна ". Участие във форума ще вземе министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов и други

***
София.
От 14.00 часа ХVII състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Христо И. за изнудване.

***
София.
От 14.00 часа в зала „ Галерия " на хотел „ Анел " ще бъдат връчени Годишните стипендии на лекари специализанти и постоянни докторанти.

***
София.
От 14.00 часа в зала „ Музикална " на Централния боен клуб, Политическа партия Обединени земеделци провежда Възпоменателна полемика, отдадена на живота и делото на доктор Г. М. Димитров. Събитието е във връзка 45 години от кончината на земеделския водач, политик и демократ.

***
София.
От 16.30 часа в Мраморно предверие на НДК ще се състои последната полемика в Годината на детската книга на тематика „ Поколението Милениум - илюстратори. Трудната среща с българския издател ".

***
София.
От 18.00 часа в „ Сити Марк Арт Център " ще се състои мултимедийно показване на кино лентата „ Царят ". Очаква се на събитието да участва Н. В. Цар Симеон, български и задгранични посетители.

***
София.
От 18.00 часа в книжовен клуб „ Перото " ще бъде показано творчеството на Любен Петков.

***
София.
В 19.00 часа в Дома на архитекта - ул. „ Кракра " 11, Българо-финландското сдружение за другарство провежда честване на 100 - годишнината от оповестяването на независимостта на Финландия.

***
София.
В 19.05 часа от Tерминал 2 нa Летище " София " отпътува втората група участници в 26-ата Национална антарктическа експедиция.

***
Асеновград.
От 11.00 ч. кметът на община Асеновград ще направи последната за годината постоянна конференция по настоящи за общината тематики.

***
Благоевград.
От 10.00 часа в Регионална библиотека Читалня „ Детски отдел " ще се организира „ Детско утро ".-

***
Благоевград.
От 11.00 часа в Читалнята на Детския отдел на Регионална библиотека „ Димитър Талев " Благоевград ще се организира Детско утро под надпис „ Коледна ария ".

***
Благоевград.
От 18.00 часа във фоайето на Община Благоевград ще се организира „ Часът на приказния повествовател ".

***
Благоевград.
От 19.00 часа в зала „ Яворов " ще бъде показана постановката „ Секскомедия в лятна нощ " от Уди Алън.

***
Благоевград.
От 19.00 часа в Градската художествена изложба публично ще бъде показана книгата на Владимир Караджов „ Етиопска приказка ".

***
Бургас.
От 18.00 часа в Концертната зала на Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство „ проф. Панчо Владигеров " ще се организира интерактивна игра „ 20 въпроса за изкуството ".

***
Варна.
От 11.00 часа в Щаба на Военноморските сили ще се организира благотворителен коледен базар.

***
Варна.
От 15.30 часа в зала „ Одесос " на хотел Черно море ще бъде показан разбор на параметрите и правилата на обезпечаване на финансиране за Центровете за настаняване от фамилен вид, както и другите обществени услуги, на територията на община Варна.

***
Варна.
От 18.00 часа пред 18.00 часа пред Община Варна ще се състои митинг под надпис „ Ние отново сме тук! ".

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в Конферентната зала на Областен информативен център - Велико Търново ще се организира работна среща с медиите за показване на систематизираните резултати от активността на центъра през миналата година.

***
Велико Търново./Ловеч
Директорът на Групово дело „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията " гл. комисар Николай Николов ще посети Регионалните дирекции във Велико Търново и Ловеч. Той ще се срещне със чиновниците на двете дирекции и ще връчи награди за реализирани високи професионални резултати. Церемонията във Велико Търново ще стартира към 11.30 часа, а в Ловеч ще е към 14.30 часа.

***
Велико Търново.
От 15.30 часа в огромна зала на Община Велико Търново ще се организира Концерт на Клуба на пенсионера.

***
Видин.
От 11.00 часа в залата на Общински съвет - Видин ще се организира публично разискване със заинтригувани страни във връзка план на междинна оценка на Общински проект за развиване на Община Видин за интервала 2014-2020 година В събитието ще взе участие и кметът Огнян Ценков.

***
Враца.
От 10.30 часа в куклена зала на ДКТ ще се състои „ Шоколадово коледно шоу ".

***
Враца.
От 18.00 часа в хотел „ Хемус " ще се състои церемонията „ Спортист на годината " 2017 година на град Враца.

***
Горна Оряховица.
От 18.30 часа НЧ „ Напредък-1869 " Драматичен спектакъл „ Невена Коканова " - Ямбол показва постановката „ Тайната на един Дон Жуан " от Валентин Красногоров. С присъединяване на Албена Павлова, Михаил Билалов и Камен Иванов.

***
Добрич.
От 13.30 часа в Регионална библиотека „ Дора Габе " ще се организира библиотерапия „ С духа на Коледа " с консуматори на Център за психологично здраве „ Д-р Петър Станчев ".

***
Добрич.
От 17.30 часа в Младежки център - Добрич ще бъде показана галерия на макети на културно-исторически обекти „ Дунав - Река с доста история ".

***
Добрич.
От 18.30 часа в Младежки център - Добрич ще се организира благотворителен концерт „ Защо ние, децата имаме вяра в чудеса " - младежка самодейност в поддръжка на Георги Петров.

***
Добрич.
От 19.00 часа в Драматичен спектакъл „ Йордан Йовков " ще е играе спектакълът „ Чудо ".

***
Казанлък.
От 17.30 часа в Музея на фотографията и актуалните образни изкуства ще бъде открита изложбата „ Anima Animus ", с създател Темелко Темелков.

***
Ловеч.
От 10.00 часа в Общински съвет - Ловеч ще се състои конференция за отчитане на напредъка по Проект „ Осигуряване действието на Областен информативен център-Ловеч``.

***
Плевен.
От 11.00 часа в Пресклуб на Българска телеграфна агенция - Плевен ще се организира конференция във връзка със зимното издание на " Парад на модата " в Плевен.

***
Пловдив.
От 10.00 часа ще бъде открит актуализирания и уголемен Център за обществена рехабилитация и интеграция за деца и младежи с увреждания на ул. Александър Батенберг 27а (сградата против стълбите на Каменица.

***
Пловдив.
От 11.00 ч. в Зала „ КОМПАС " в Ректората на ул. „ Цар Асен " №24 Философско-историческият факултет на Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски " провежда Кръгла маса на тематика „ Младите хора в Нова Европа "

***
Пловдив.
В 16.30 часа Инициативен комитет от пловдивското село Неделево, община Съединение, дружно с юрист, ще подават в деловодството на общината несъгласие против построяването на компостираща апаратура в селото. Възражението е съпроводено с подписка от 250 поданици на селото.

***
Пловдив.
Общинските съветници от ГЕРБ ще проведат приемни с жители по следния график: Радослава Ташкова, ръководител на Групата на ГЕРБ и заместник-председател на Общински съвет - Пловдив, доктор Аргир Аргиров и Георги Василев ще се срещат с жители от 16.00 до 18.00 часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Южен " на ул. „ Академик Петър Динеков " №1А. В офиса на ГЕРБ в регион „ Източен " на ул. „ Коста Паница " №5 Ани Лафчиева ще приема жители от 17.00 до 18.30 часа, а Емил Русинов от 17.30 до 19.00 часа.

***
Русе.
От 17.30 часа в Пленарната зала на Община Русе над 120 надарени деца и младежи от разнообразни етнически групи ще се изявят на една сцена в обичайния концерт „ Да честваме дружно " на фондация „ Етническа естетика.

***
Свищов.
От 10.30 часа на Камерна сцена в Читалището ще бъде показан „ Дядо Коледа, донеси ми хубост и чудо ". Празник с учениците от I „ б " клас на СУ „ Николай Катранов ".

***
Симитли.
От 18.30 часа на моста в Симитли, на разклона за Банско, Сдружение „ Бъдеще за Община Банско " провежда митинг.

***
Смолян.
От 10.30 часа в залата на Областен информативен център - Смолян ще бъдат показани резултатите от активността на центъра през 2017 година, както и идните начинания през 2018 година

***
Смолян.
От 18.00 часа в Зала № 1 на Родопски трагичен спектакъл " Николай Хайтов " ще се организира Коледен благотворителен концерт на учениците от Езикова гимназия „ Иван Вазов " в Смолян.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в ЦДГ № 2 „ Зорница ", библиотeка „ Родина " гостува на децата от детската градина по отношение на оповестената от МОН Национална седмица на четенето.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в ЦДГ № 23 „ Кипарис ", митрополит Киприан и Библиотека „ Родина " гостуват на децата от детската градина по отношение на оповестената от МОН Национална седмица на четенето.

***
Стара Загора.
От 18.30 часа в Република България „ Захарий Княжески " ще се състои концерт на класа по пиано на Мария Кирекчиева от Музикална школа при НЧ „ Родина 1860 ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР