***София.От 14.00 часа в Регионален исторически музей, министърът на регионалното

...
***София.От 14.00 часа в Регионален исторически музей, министърът на регионалното
Коментари Харесай

Предстоящи събития на 6 ноември 2017

***
София.
От 14.00 часа в Регионален исторически музей, министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков ще открие Годишното осведомително събитие на Оперативна стратегия „ Региони в напредък " 2014-2020.

***
София.
От 09.00 часа II състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Емил М., Лазарин Л., Едуард П. и Мартин Д. за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 09.20 часа XVI състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Никола М. за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 09.30 часа ХVI състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Георги Х., Иван И., Александър К., Енчо Я. и други за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.30 часа в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция, Институтът за стопанска система и интернационалните връзки и Фондация „ Фридрих Еберт " ще показа резултати от проучване измежду демотивираните българи. Изследването проучва профила и мотивацията на българските жители, които са в работоспособна възраст, само че не работят и не си търсят интензивно работа.

***
София.
От 11.00 часа в централата на КТ „ Подкрепа " ще се състои конференция на тематика „ Така наречения „ клас прослужено време " оттатък арогантността и неистините ".

***
София.
От 14.00 часа VI състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Пенчо Ч. за нелегално превеждане през границата.

***
София.
От 14.00 часа и от 18.00 часа на сцената на Театър „ Българска войска " в София ще бъде показан мюзикъла за деца от деца „ Едно лято в едно тресавище " - взаимна продукция на дребните актьори от Детско-юношеска школа за опера и балет/ДЮСОБ/ „ Маргаритки " при Държавна опера-Стара Загора и актьори на Операта.

***
София.
От 18.00 часа в изложба „ Средец " на Министерството на културата ръководителят на Съюза на българските художници Любен Генов ще открие юбилейната галерия „ 20 години изложба „ Видима " с произведения от фонда на едноименния живописен институт.

***
София.
От 18.30 часа в Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия (Зала 230, ет.2, централен вход) ще се състои обществено разискване за краткотрайното експониране на художествената апаратура „ БРОНЗОВАТА КЪЩА ".

***
София.
От 18.30 часа в Литературен клуб „ Перото " ще бъде показана книгата „ Писмо до сестра ми ".

***
Благоевград.
От 10.30 часа в зала 114 на Учебен корпус 1 един от най-известните невролози в света - доктор Хари Шнайдер ще изнесе обществена лекция за аутизма.

***
Благоевград.
От 14.00 часа в зала 316 на Учебен корпус 1 на ЮЗУ „ Неофит Рилски " шефът на Кеймбриджкия институт за образование по супервизия - Антеа Милър (Anthea Millar) ще изнесе лекция.

***
Бургас.
В 10.00 часа в централата на Политическа партия ГЕРБ на ул. „ Константин Андрованти 5 " националният представител Иван Вълков ще има открита приемна за жители.

***
Варна.
От 13.00 часа в централата на Българска социалистическа партия на ул. „ Македония " 33, приемен ден ще имат народните представители проф. Анелия Клисарова и Иван Иванов.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в залата за конференции на стадион „ Ивайло " във Велико Търново ще се организира взаимна конференция на Winbet и Футболен клуб „ Етър Велико Търново ". На събитието ще участват представители на Winbet, както и проф. Георги Камарашев - зам.-кмет на Община В. Търново и ръководител на УС на „ Етър ", и футболистите Иван Стоянов и Иван Петков.

***
Велико Търново./ Свищов.
От 17.00 часа в изложбената зала на къщата музей „ Алеко Константинов " ще се организира креативна среща с Дима Чонова във връзка новата ѝ книга „ Струните на тишината ".

***
Враца.
Народният представител от ГЕРБ-Враца Красен Кръстев провежда приемна за жители в община Мездра. От 10.30 часа той ще беседва с жителите на Елисейна, а от 14.00 часа стартира срещата в Люти дол. Приемният ден и в двете обитаеми места ще се организира в постройката на кметствата.

***
Добрич.
От 14.00 часа в Регионална библиотека „ Дора Габе " - Арт изложба, ще бъде показана галерия на Дневен център за възрастни хора с увреждания към Център за психологично здраве „ Д-р Петър Станчев " - „ Есенна палитра ".

***
Добрич.
От 18.00 часа в трагичен спектакъл „ Йордан Йовков " ще се играе спектакълът „ Гераците ".

***
Камено.
От 10.30 часа в клуба на Българска социалистическа партия в Камено, националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " Николай Тишев провежда приемна за жители.

***
Кюстендил.
От 12.00 часа в читалище „ Братство " ще се организира конференция за показване на дейностите по план „ Енергийна успеваемост в многофамилни жилищни здания ".

***
Пазарджик.
В 09.15 часа пред постройката на Окръжния съд в Пазарджик ще се организира протестен протест против ръководството на кмета на община Септември Марин Рачев.

***
Пазарджик.
В 10.00 часа в Окръжният съд в Пазарджик ще се гледа делото против кмета на община Септември Марин Рачев за укриване на налози в изключително огромни размери.

***
Пловдив.
От 09.30 часа в зала 10 на Пловдивския областен съд ще се гледа делото против подсъдимите Нели К. и Фанка Д., упрекнати в заграбване на обилни суми пари.

***
Пловдив.
От 09.30 часа в зала 2 на Пловдивския областен съд ще се гледа делото против Благовест М., който е с повдигнати 4 обвинявания за закононарушения - за блудничество, закана за ликвидиране, увреждане на имущество и за груби и непристойни дейности.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в Комплекса за обществени услуги „ Св. Георги " зам.-министърът на образованието Деница Сачева ще връчи дипломи за професионална подготовка на сполучливо положилите изпит дами в общественото дружество „ Шивашка работилница ".

***
Пловдив.
От 10.30 часа в „ Ротари парк " до СУ „ Свети Седмочисленици " кметът на Пловдив инж. Иван Тотев и кметът на регион „ Тракия " ще открият нова детска площадка.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в ОУ „ Княз Александър I " прокурори ще изнесат лекция пред възпитаници за компютърните закононарушения и опиатите. Инициативата се реализира взаимно сред Апелативната прокуратура и Регионалното ръководство по обучение.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в зала №1 на Пловдивския апелативен съд ще се гледа дело, формирано по тъжба на подсъдимия Александър Д. против присъда на Окръжен съд - Пазарджик, с която е приет за отговорен в причиняване на гибел по несъобразителност, откакто е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата.

***
Пловдив.
Общинските съветници от градската конструкция на ГЕРБ провеждат приемни за жители със следния график: в офиса на ГЕРБ в регион „ Южен " - Даниела Дженева - от 17.00 до 18.00 часа, Атанас Узунов - от 17.30 до 19.00 часа; часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Източен " - Спартак Николов - от 17.00 до 18.30 часа, Вихър Захов - от 17.00 до 18.30 часа, Спартак Николов - от 17.00 до 18.30 часа; в офиса на ГЕРБ в регион „ Тракия " - Вера Тоскова - от 16.00 до 18.00 часа; в офиса на ГЕРБ в регион „ Централен " - Александър Радев - от 17.30 до 19.00 часа.

***
Средец.
От 10.00 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБ в Средец, националният представител Галя Василева ще има приемен ден.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в зала 2 на Община Стара Загора конференция ще дадат уредниците на деветото издание на Международния конкурс за млади тромпетисти.

***
Хасково.
От 12.00 часа в Регионалния пресклуб на Българска телеграфна агенция някогашният регионален координатор на НФСБ в Хасково - Кръстю Кръстев ще даде конференция.

***
Шумен.
От 17.30 часа в постройката на НЧ „ Добри Войников-1856 " с показване на изложбата „ Българската анкета по полския въпрос " публично ще бъде открита самодейността Дни на Полша.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР