*** София. От 12.40 часа на Национален студентски дом (терасата на

...
***
София. От 12.40 часа на Национален студентски дом (терасата на
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната , 7 август 2022

***
София.
От 12.40 часа на Национален студентски дом (терасата на ет. 5), ще се организира конференция на Мая Манолова и представители на Изправи се България ще се включат в срещата на Лява платформа „ Прогрес “. Изправи се България взе участие в срещите в този формат за полемика и показване на решения по леви и обществени тематики от началото на годината.

***
София.
От 20.00 часа в Парк-театър „ Борисова градина “ хитовата пиеса „ Веберови “ от Феликс Митерер оживява в концерт-спектакъл на Софийската филхармония. Събитието е част от летния сезон „ Споделете музиката “ на Софийската филхармония, който се осъществя с поддръжката на Столична община в Календара на културните събития на София.

***
Бургас.
От 18.30 часа на плажа в Несебър, на Буната против яхтеното пристанище, ръководителят на Националната комисия по водно избавяне и член на Националния съвет на БЧК доцент Стоян Андонов ще връчи благодарствени грамоти на старши-спасител Владимир Запрянов и на морските спасители Борислав Байчев и Димитър Николов. На 28 юли към 19:00 ч., в отвън работното време, те избавиха трима души от удавяне на Южния плаж в Несебър.

***
Варна.
От 18.00 часа в Градска художествена изложба ще бъде открита изложбата на Мишел Фунг

***
Видин.
От 10.30 часа в Конферентния център на Областна администрация – Видин, ул. “Дунавска “ №6, гр. Видин, ще се проведат съвещания за установяване на състав на Районна изборна комисия – Видин за производство на избори за народни представители на 2 октомври 2022г.

***
Видин.
От 19.00 часа на сцената при Художествената изложба „ Н. Петров “ известните групи „ Дел Падре “, „ Танго Кетс “ и „ Аутентик “ ще изнесат концерт.

***
Капитан Андреево.
От 11.15 часа Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев ще инспектира работата на Граничен контролно-пропусквателен пункт – Капитан Андреево. Той ще бъде съпроводен от заместник-министъра на земеделието доцент Крум Неделков.

***
Несебър.
От 18.30 часа на плажа в Несебър, на буната против яхтеното пристанище, ръководителят на Националната комисия по водно избавяне и член на Националния съвет на БЧК доцент Стоян Андонов ще връчи благодарствени грамоти на старши-спасител Владимир Запрянов и на морските спасители Борислав Байчев и Димитър Николов, избавили трима души от удавяне.

***
Перник.
От 10.00 часа в зала „ Струма “, намираща се на партерния етаж на Областна администрация— Перник, адрес гр. Перник, пл. „ Св. Иван Рилски " №1Б, ще бъдат извършени съвещания с представителите на парламентарно показаните партии и обединения в 47-то Народно заседание за правене на предложение за състав на Районна изборна комисия (РИК) на 14 Пернишки многомандатен регион.

***
Пловдив.
От 20.00 часа в Singles (НДК, вход А4, София), ще се състои уикенд с квартета TAPI PROJECT от Индия в Пловдив и София, дружно със Surbahar Live Band

***
Разград.
От 16,00 часа, в зала 712 на Областна администрация Разград, бул. „ Бели лом ” № 37А, управленията на политическите партии и обединения от партии, парламентарно показани в 47-то Народно заседание са поканени на осъществяване на съвещания по отношение на състава на Районна изборна комисия – Разград за производство на изборите за Народно заседание на 2 октомври 2022 година.

***
Стара Загора.
От 09.30 часа още веднъж ще се организира маршрутът „ Поетична разходка по улиците на Стара Загора “. Сборният пункт е пред Туристическия информативен център в Стара Загора.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа на лятната сцена на Куклен спектакъл – Стара Загора ще бъде подложен кукления театър „ Храбрият шивач “ по Братя Грим. Режисьор Румен Гарабедян, с присъединяване на Георги Спасов

***
Язовир „ Жребчево ".
От 9.30 часа Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан ще отслужи Божествена св. Литургия в Потопената черква край язовир „ Жребчево ".

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР