***София. От 11.00 часа в сградата на СДВР (ул. „Антим

...
***София. От 11.00 часа в сградата на СДВР (ул. „Антим
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 29 декември 2017

***
София.
От 11.00 часа в постройката на Столична дирекция на вътрешните работи (ул. „ Антим I " № 5) ще се състои брифинг за подхванатите от полицията ограничения по отношение на идните новогодишни празници.

***
София.
От 11.00 часа 6-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото, формирано по молба на Александър С. за изменение на мярката му за неотклонение.

***
София.
В 11.00 часа в постройката на ул. „ Георг Вашингтон " № 22 омбудсманът Мая Манолова ще даде старт на акцията за протекция правата на децата, останали с един родител.

***
София.
От 12.00 часа в зала 108 в Българската национална банка ще се състои конференция за показване на новата сребърна възпоменателна монета с нанесено отчасти позлатяване на тематика " Българско председателство на Съвета на Европейския съюз, 2018 година " и новата разменна монета с номинална стойност 2 лв. на същата тема.

***
София.
От 13.00 часа в църквата „ Свети Седмочисленици ", Съюзът на комунистите в България провежда поклонението пред тленните остатъци на Костадин Чакъров.

***
Сандански.
В 10.30 часа заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Деница Николова ще открие реновираната постройка на Общината.

***
Асеновград.
От 17.30 часа в Градската библиотека „ Паисий Хилендарски " ще бъдат наградени спечелилите в Петия народен лиричен конкурс „ Наздравица за любовта " на Община Асеновград.

***
Варна.
От 18.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център Варна ще се състои приветствен концерт, премиера на документалния филм на БНТ2 " Около света за 202 дни и фотоизложба, по отношение на отбелязването на 40 - годишнината от завършването на първата българска самотна ветроходна обиколка на Света направена от кап. Георги Георгиев.

***
Велики Преслав.
От 12.00 часа пред постройката на общинска администрация ще се състои празненство с разпределяне на новогодишна баница с шансове.

***
Велики Преслав.
От 12.30 часа пред постройката на общинска администрация ще бъдат наградени спечелилите от състезанието за най- атрактивна коледна декорация „ Нека бъде светлина ".

***
Кюстендил.
От 14.00 часа в залата на Община Кюстендил ще се организира последното за годината съвещание на Общински съвет.

***
Стара Загора.
В от 11.00 часа в зала 203 на Общината кметът Живко Тодоров ще се срещне с представителите на медиите в града.

***
Търговище.
От 10.00 часа в зала 28 в постройката на Общината ще бъдат наградени спечелилите в състезанието за празнична декорация на Община Търговище.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР