*** София. От 11.00 чaса в Гранд хотел Милениум, София (зала „Микеланджело“)

...
***
София.
От 11.00 чaса в Гранд хотел Милениум, София (зала „Микеланджело“)
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 2 август 2022 г.

***

София.

От 11.00 чaса в Гранд хотел Милениум, София (зала „ Микеланджело “) ще се организира конференция на водещата платформа за онлайн игри и спортни залози в България Palms Bet, която става формален сътрудник на испанското футболно състезание LaLiga.

***

София.

От 12.00 часа Държавният глава Румен Радев ще показа дилемите и целите на служебното държавно управление на гала в Гербовата зала в президентската институция.

***

София.

От 13.15 часа в Гранитната зала на Министерския съвет ще се състои церемонията по последователност в изпълнителната власт.

***

София.

От 14.00 часа в зала „ Тържествена “ на Министерството на защитата ще се организира церемонията по встъпване в служба на министъра на защитата от служебното държавно управление Димитър Стоянов.

***

София.

От 14.00 часа в МОН ще се състои предаването на поста на министъра на образованието и науката.

***

София.

От 14.00 часа в Министерството на правораздаването Надежда Йорданова ще съобщи държавния щемпел на наследника си на поста Крум Зарков.

***

София.

От 14.30 часа в Министерството на електронното ръководство ще се състои формалното предаване на властта от министъра на електронното ръководство в оставка Божидар Божанов на служебния министърна електронното ръководство Георги Тодоров.

***

София.

От 14.30 часа в постройката на Министерството на ул. княз Александър I №12 ще се организира гала по последователност в Министерството на нововъведенията и растежа ще се организира. Министърът на нововъведенията и растежа в оставка Даниел Лорер ще съобщи поста на служебния министър Александър Пулев. Двамата ще дадат изказване за медиите.

***

София.

От 17.00 часа в София, ул. „ Филип Кутев “ 1, Интеграционният център „ За Доброто “ ще открие

Женския клуб на културата „ ОРАНТА “

***

Благоевград.

От 9.30 часа ще бъдат маркирани 119 години от Илинденско-Преображенското въстание. В този час ще се организира панихида за героите, починали за вярата и свободата на България. В двора на храм „ Въведение Богородично “ ще бъде осъществен обред по полагане на цветя в символ на благодарност на мемориала на Делчевия жанр.

От 10.00 часа на площад „ Македония “ благоевградската общност ще уважи паметта на починалите за свободата и независимостта на страната с обред по полагане на цветя пред паметника на Гоце Делчев.

***

Благоевград.

От 10:00 часа в театралната зала „ Карл Джераси “ в студентски център „ Америка за България “, академични комплекс „ Скаптопара “ на АУБ, за 13-и път Американският университет в България (АУБ) ще бъде хазаин на най-голямата математическа олимпиада за студенти в света.

***

Бургас.

От 18.00 часа в залата на Областна администрация (етаж 2), ще се организира среща с Русана Бърдарска и показване на нейния разказ „ Опитът “

***

Бургас.

От 20.30 часа на сцената на Летен спектакъл - Бургас ще бъде представн театър на Държавна опера - Бургас - " Аида " от Джузепе Верди, по постановка на проф. Павел Герджиков.

***

Варна.

От 10.30 чсаа ще се организира конференция във връзка новата Наредба за публичния ред.

***

Варна.

От 11.00 часа в радио Варна ще се организира конференция за идната Есенна академия на Международния фестивал на червенокръстките и здравни филми.

***

Кюстендил.

От 11.00 часа пред паметника на Тодор Александров ще бъдат маркирани 119 години от Илинденско – Преображенското въстание.

От 19.30 часа на сцена „ Арката “ на площад „ Велбъжд “ ще се състои празничен концерт с присъединяване на националния артист Румен Малинов и отбор „ Чинари “.

***

Казанлък.

От 18.00 часа в залата на Музея на фотографията и актуалните образни изкуства ще бъде открита изложбата на Силвио Томов.

***

Пловдив.

От 9.00 часа в залата на Общински съвет – Пловдив ще се организира постоянно съвещание на локалния парламент.

***

Стара Загора.

От 10.30 часа пред административната постройка на напълно актуализирания затрупан пазар в старозагорския кв. „ Казански “, ще се състои откриването на пазар „ Васил Шаханов “.

***

Стара Загора.

От 10.00 до 12.30 часа в Детски отдел на библиотека „ Родина “, ул. „ Българско опълчение “ 69, на посетители в отдела ще бъдат специалистите от Зелени Балкани Стара Загора, които ще опишат на децата за прилепите.

***

Стара Загора.

От 19.30 часа в читалищен парк в с. Калитиново ще се организира празник на с. Калитиново „ Илинден “

***

Сливен.

Центърът за подготовка на експерти стартира планувани стрелби на Огневи комплекс „ Батмиш “ край Сливен.

***

Сливен.

От 9.00 часа в залата на Регионална здравна инспекция-Сливен ще се проведат „ Отворени порти “ с опция за диалог с доктор от Център за сложно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания-Сливен.

***

Търговище.

От 09.30 часа пред Народно читалище „ Михаил Донев – 1903 “ село Лиля, ще се организира кулинарна галерия с конкурсен темперамент „ Сготви с бира “. Събитието е във връзка Международния ден на бирата

***

Търговище.

От 13.00 часа в Народно читалище „ Христо Ботев – 1927 “ село Драгановец ще се организира презентации за български писатели

***

Хасково.

От 10.00 часа на пл. “Свобода “ ще се организира гала по поднасяне на венци и цветя в памет на починалите в Илинденско-Преображенската епопея. В честването ще взе участие Женски национален хор „ Зора Зорница “ при НЧ „ Зора 1982 “ с диригент Иванка Топузова.

***

Хасково.

От 10.30 часа в Република България „ Хр. Смирненски “, Клуб „ Млад краевед “ ще организира събитие на тематика: Обществен живот облекло, мода, развлечения.

***

Чепеларе.

От 17.00 часа в НЧ „ Родопска искра 1880 “ ще се проведат конгрес театрални представления от младежи на тематика: „ Превенция на разнообразни форми на зависимости “ – една извънредно изобретателна форма за превантивно деяние и влияние върху подрастващото потомство посредством арт техники.

***

Шумен.

От 19.00 часа на площад „ Проф. Тончо Жечев “ гр. Шумен, кв. Дивдядово ще се организира обичаен събор „ На вечерник в Дивдядово “.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР