*** София. От 11:00 часа извънредно заседание на НС. *** София. От 14:00 ч. в

...
***
София.
От 11:00 часа извънредно заседание на НС.
***
София.
От 14:00 ч. в
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 31 януари 2023 г.

***

София.

От 11:00 часа изключително съвещание на Народно събрание.

***

София.

От 14:00 ч. в зала " Запад " в Народното събрание " Продължаваме промяната " провежда кръгла маса " Нашите деца и нашите родители: Актуални провокации и решения в региона на осиновяването в България ".

***

София.

От 15.30 часа в зала 134 в постройката на Народното събрание ще се организира Кръгла маса за проблемите на приобщаващото обучение на деца и възпитаници в детските градини и учебните заведения, проведена от Комисията по образованието и науката в Народното събрание.

***

София.

От 11:00 ч. в Техническия университет в София заместник-министърът на образованието и науката проф. Албена Чавдарова участва на показване на плана GRADE - Проследяване на професионалната реализация на дипломираните висшисти.

***

От 14:00 часа в изложба " Средец " на Министерството на културата министърът на културата проф. Велислав Минеков и неговите заместници проф. Борислава Танева и доцент Пламен Славов ще показват обществен доклад на активността си.

***

От 18.00 часа в хотел " АНЕЛ ", (адрес: бул. " Тодор Александров " №14) ще отбележат две години от основаването на Културен салон АБВ.

***

София.

От 10:00 до 12:30 часа в " Пространство 108 " - показване на нов модел за ръководство на София - Любо Георгиев, началник на " Екипът на София ".

***

София.

От 18.00 часа в Централното предверие на Националната библиотека " Св. св. Кирил и Методий " ще се състои премиерата на Аджарското четириевангелие от 1652 година, издание на библиотеката.

***

София.

От 16.00 часа в Националния военноисторически музей ще бъде открита годишната галерия " Памет за бъдещето ".

***

Благоевград.

От 10.30 часа в офиса на ОИЦ - Благоевград ще се организира конференция, по време на която ще се показа настояща информация за европейските средства, вложени в област Благоевград, по стратегиите, финансирани от Европейските структурни и капиталови фондове.

***

Бургас.

От 9.00 часа в Културен дом НХК ще се организира постоянно съвещание на Общинския съвет в Бургас.

***

Варна.

От 10.00 часа ще се организира начална конференция по план " Грижа в дома в община Варна ", по Оперативна програма " Развитие на човешките запаси ".

***

Варна.

От 10.30 часа в зала " Пленарна " на Община Варна ще се организира изключително съвещание на Общински съвет - Варна.

***

Варна.

От 11:00 часа в Екомузей ще се организира заключителна конференция за плана " Аз подсигурявам за теб ", финансиран от Национален фонд " Култура " по Програма за възобновяване и развиване на държавни, районни и общински институти.

***

Велико Търново.

От 10:00 часа в НВУ " Васил Левски " ще се организира конференция по отношение на приема за идната година и плановете, по които университета работи.

***

Велико Търново/с. Арбанаси.

От 16:00 часа в хотел " Севастократор " ще се организира Среща на върха в селското стопанство, в която ще вземат участие представители на всички браншови организации.

***

Видин.

От 17:30 ч. в залата на Общински съвет - Видин ще бъде показана процедурата " Подкрепа за стабилно енергийно възобновяване на жилищния сграден фонд - стадий I ".

***

Добрич.

От 9:00 часа в Голямата заседателна зала на общината ще се организира постоянно съвещание на Общински съвет - Добрич. Може да бъде проследено и онлайн посредством Youtube. В дневния ред са включени 27 точки

***

Добрич.

От 19.00 часа Драматичен спектакъл " Йордан Йовков " показва спектакъла " Примадони " от Кен Лудвиг. Режисьор е Стефан Спасов, сценография - Димитър Митев. Участват Валери Марков, Владимир Трендафилов, Татяна Христова, Георги Георгиев, Димитрина Гинева, Красимир Демиров, Любов Николова и Филип Янев

***

Златоград.

От 11.00 часа по случай 145 години от първото избавление на Златоград ще бъдат поднесени венци и цветя пред паметната плоча на военачалник Черевин.

***

Ловеч.

От 14:00 часа Община Ловеч провежда конференция със основателите на кино лентата " Слънчев бряг - експрес към пъкъла ".

***

Ловеч.

От 17.30 часа в кино " Космос " - премиерата на кино лентата " Слънчев бряг ".

***

Пловдив.

От 9.00 часа, в 10 зала Окръжният съд ще гледа дело против подсъдимите Б. В. и М. В., които са молдовски жители. Срещу всеки от тях е повдигнато обвиняване за това, че на 23.10.2020 година в гр. Пловдив, обл. Пловдив, при изискванията на без значение съпричиняване, заради неведение и немарливо осъществяване са предизвикали гибелта на Ц. М., молдовски жител, като гибелта е настъпила на 17.11.2020 година

***

Пловдив.

От 9.30 часа, в 10 зала на Окръжен съд продължава делото против подсъдимия Р. А. по повдигнато обвиняване за това, че на 21.12.2019 година в гр. Пловдив съзнателно е умъртвил другиго - М. И. от гр. Пловдив - закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс.

***

Пловдив.

От 10.00 часа, в 1 зала Окръжният съд ще гледа дело против подсъдимия Т. Т. Срещу него е повдигнато обвиняване за това, че на 18.10.2022 година в гр. Асеновград, обл. Пловдив, без съответно позволение е създал и държал метамфетамин с общо нето тегло 383,854 грама на стойност 9596,35 лв. за разпространяване.

***

Пловдив.

От 11.00 часа, с боен обред и полагане на венци и цветя ще бъде маркирана 169-тата годишнина от рождението на Стефан Стамболов на едноименния площад пред постройката на Община Пловдив.

***

Русе.

От 11:00 часа в в Екомузей. Аквариум следва заключителна конференция по план " Аз подсигурявам за теб ", финансиран от Национален фонд " Култура ".

Стара Загора.

От 18.30 часа в Република България " Захарий Княжески " ще се състои прожекция на документалния филм за живота и активността на Кристиан Таков - " Моралът е положителното ".

***

Стара Загора.

Oт 19.00 часа в Културния център ще се организира " Училище по магьосничества " - благотворителен мюзикъл от деца за деца на ДЮССИ " Алегра ".

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в Оперния спектакъл с концерт - театър ще се отбележат пет години от основаването на НЧ " Настроение -2017 ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР