София. От 10 до 12 декември на ГКПП Капитан Андреево

...
София. От 10 до 12 декември на ГКПП Капитан Андреево
Коментари Харесай

Контрабандни стоки са иззети при съвместни действия на ГДНП, ИААА и Агенция „Митници“

София. От 10 до 12 декември на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " са подхванати засилени инспекции от екипи на " Икономическа полиция ", ГДНП, Изпълнителната организация " Автомобилна администрация " и Агенция " Митници ". Действията са извършени в границите на междуведомствена профилирана полицейска интервенция и интернационалната интервенция на Европол " Опсън 11 ". Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи .

В рамките на взаимните дейности на територията на митническия пункт са осъществени инспекции на трасе " Вход " за леки, лекотоварни коли и рейсове. В резултат на това са инспектирани 14 моторни транспортни средства, най-вече рейсове. Установени са обилни количества контрабандна стока - близо 6 000 текстилни и кожени произведения, имитиращи предпазени търговски марки, 2 300 подправени парфюма, и 7 500 къса цигари без български акцизен бандерол. Стоките са предадени на Агенция „ Митници “ по подготвеност, формирани са административно-наказателни производства.

От чиновниците на ИААА са осъществени инспекции на товарни коли и рейсове, при които са открити редица нарушавания. От тях са формирани 7 акта за открити административни нарушавания, главно за непозволени операции на цифровите системи на возилата и за механически неизправности. За осъществените инспекции са формирани общо 21 протокола.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР